Megbüntettek a metrón mert hamis diákigazolvány matricám volt? Be is vittek 8 órát ültem bent fogdán mire kihalgattak? És ujlenyomatot vettek meg lefotoztak?
A kérdésem a következő. Nem szeretném ha az idézést az én címemre küldenék ki mert a szüleimet nem szivesen avatnám ebbe bele ,hogy okirathamisitást követtem el.
Tudom ,hogy következménye lesz 18 múltam.
A kérdésem valahogy meglehetne oldani ,hogy más címre küldjék a dolgokat? Ha igen ,hogy?

Talán ha nyitsz egy postaládát, és a postahivatalban átveheted, nem viszik ki lakcímre...
De erről talán a hatóságok többet tudnának, mint a gyk közönsége?

Szoval a lecke nem volt eleg, most is azt keresed hogy bujj ki a felelosseg alol, hogy uszd meg a buntetted kovetkezmenyeit.
Szuleidet sajnalom, de joguk van tudni hogy bunozovel elnek egyutt.

2-es: csak a szüleit akarja megkímélni, a bűnösségét elismerte, és vállalta a következményeket.
4-es: nem lesz tárgyalás meg bizonyítékok, mert a bűnösségét már elismerte!
Szóval mindenki nyugodjon le a 3,14csába :D
Kérdező:
Amúgy ja, az is megoldás, ha valahogy kieszközlöd, hogy te vegyed át a postát. (Otthon várod a postást, vagy ha tudod hogy mikor szokott jönni, ő pedig ismer látásból, akkor az utcán elé mész.)
Köszönöm a válaszokat!
Nem bújok ki a felelősség alól.
De ezt nem is hoztam szóba, vállalom a továbbiakat csak pontosan ahogy az előző válaszoló írta a szüleimet kímélném meg a csalódástól!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!