Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen jegyet kell vennem ha...

Milyen jegyet kell vennem ha Tatára szeretnék eljutni?

Figyelt kérdés

Nos, Érdről utaznék Tatára.

Az addig megvan, hogy busszal Kelenföldig, Kelenföldtől pedig Tatára vonattal.

De milyen jegyet kell vennem(hogy kérjem), ha van Budapest bérletem is(diák)?

Tehát melyik az a "megálló", ahonnan nekem kérnem kell jegyet? Mivel úgy gondolom árban is gazdálkodom, nem Kelenföldtől fog szólni a jegyem(70km helyett mondjuk csak 50km).

Egész Érd helyi, és Egész Budapest bérletem(diák) van.

Még egy kérdés. Van-e olyan opció, hogy én amikor megveszem a jegyet, akkor az oda-vissza is szóljon? Mondjuk megveszem reggel-délelőtt, és késő délután-este jönnék vele vissza.

A válaszokat mindenképp értékelem! :)

2016. márc. 15. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Amit itt leírtál elmondod a MÁV pénztárosának, és a megfelelő jegyet fogja adni.

Igen, meg lehet venni oda-vissza a jegyet, legtöbbször menettérti jegynek nevezik, de minkét módon kérheted.

2016. márc. 15. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A busz ingyenes, ha van rá bérleted, a vonatra pedig Kelenföldtől kell jegyet venned, mert az a vonat utolsó budapesti megállója (a következő Budaörs), ezért a Budapest-bérlet nem számít. Az automatánál és a pénztárnál is kérheted menettérti jegyként, de csak aznap lesz érvényes a jegy és 2 jegyet fogsz kapni (plusz IC pót- és helyjegyek, ha IC-vel mész). A jegy oda-vissza 1300 lesz személyvonattal, IC-vel 2200 (ha előre megveszed, akkor 1960).
2016. márc. 15. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezek az árak diák számára ennyik igaz?

Ment a zöld pacsi amúgy.

2016. márc. 15. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, diákjegyet néztem.
2016. márc. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!