Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szeretsz tömegközlekedéssel...

Szeretsz tömegközlekedéssel (BKV inkább) járni? Ha igen, miért? Ha nem, mért nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
96%

Én szeretek BKV-al járni! Komolyan. :) Mondjuk tény, hogy csak a Délitől Gazdagrétig megyek, ami azért nem olyan züllött hely. :)

16/F

2010. ápr. 2. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Debrecen , Hajdú volán, Berettyóújfalu- Debrecen. Én szeretek, sokszor aludni is tudok rajta egy keveset :)
2010. ápr. 2. 20:20
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem BKV-t használok, hanem vidéki Volán társaságot, de engem nem zavar, olyan közönbös.
2010. ápr. 2. 21:10
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Én szeretek buszozni. És van autóm is. Reggel mindig busszal megyek mert sűrűn jűr. Ha délutános vagyok akkor szoktam kocsival menni de ma is gyalog voltam dolgozni még úgy is hogy délutánra mentem. Nekem semmi bajom nincs a BKVval. Jó hát koszos meg nem a legjobbak a járművek állapota de most nézd meg hogy sokan milyen lerobbant csotrogánnyal járnak az jobban az utakra való??
2010. ápr. 2. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Ha őszinte akarok lenni akkor sokszor igen,mert annyi szép lány van:D:D:D:Dahhhh mindjárt kiis verem:S
2010. ápr. 3. 20:37
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
:DDDD
2010. ápr. 4. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
trolin szeretek utazni, még viszonylag egybe vannak. de bringával gyorsabb közlekedni pesten, az a baj. bár a metrót nem veri oda.
2010. ápr. 8. 23:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert büdös van, undoritó emberek vannak a járatokon(csövik, szipusok, kanci.gányok...), azért, ammennyi pénzt a bérletre "kidobunk" egy elég alja szolgáltatást kapunk. Heringként utazunk, miközben a jármű közepe teljesen üres, és szinte heverészve elférek(a sok tunya ember beszükül egy helyre, hogy a feljárohoz/zebrához a lehető legközelebb szálljon le, 3méter gyaloglás bizonyára ölni tud(akkor én miért élek?). Aztán felszáll valami "raj kölyökbanda" és maxon üvöltetik a tucc-tucc-ot, káromkodó öregek, büdös hajléktalanok... Isteni! Kétórányi élvezet minden nap.(sulibol és vissza 1-1 óra) :)
2010. ápr. 16. 17:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

én alapvetően imádom a pesti közlekedést, mivel itt nálunk a tanyaközpontba (Szolnok) csak busz van, és ez elég unalmas :D

imádok metróval meg villamossal utazni, nekem az is mindegy, hogy hova, csak menjek :DDD

viszont, ha Pesten vagyok, SOHA nem megyek busszal +o(

az az elveimbe ütközik xD

2010. aug. 27. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálam tök ugyan ez van. Én is vidéken lakom és ha Pesten járok, akkor nem használok buszt. Inkább átszállok 3-szor, de legalább villamosozom, vagy metrózom.
2010. aug. 28. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!