Hogy jutok fel a Fővárosi Nagycirkuszba tömegközlekedéssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Letudná nekem írni valaki, hogy a Fővárosi Nagycirkuszba hogy tudok elmenni Dunaújvárosból tömegközlekedéssel? Köszönöm!2016. márc. 3. 18:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb vonattal utazni Budapest-Déli pályaudvarig. Onnan pedig M2 metróval a Deák Ferenc térig majd az M1 metróra való átszállás után (a Mexikói út felé) a Széchenyi fürdőig. Innen már pár perc sétával meglehet közelíteni. Fontos, hogy 1 darab BKK-s vonaljegy "az M1, M2, M3, M4 vonalak között átszállásra jogosít" (forrás: bkk.hu). Így a Déli és a Széchenyi fürdő közötti oda-vissza utazáshoz elég 2 darab vonaljegy.
2/4 anonim válasza:
Van egy trolijárat, aminek a megállója ott van a cirkusz előtt.
Majd valaki megmondja hányas járat, és nem tudom.
ez a legegyszerűbb.
gúglizd be a bkk trolijáratokat.
3/4 anonim válasza:
Ne bonyolítsátok!
Busszal a Népligetig, onnan 1-es villamossal a Kacsóh Pongrác útig. Onnan 10 perc séta.
Vonattal a Déliig, onnan M2 metró a Deák Ferenc térig, majd M1 metró a Széchenyi fürdőig. Onnan 3 perc gyalog. Egy jegy elég per irány.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 4. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!