Debrecen-Nagykároly (Carei) Milyen úton, módon tudnék eljutni?
Figyelt kérdés
Szóval busz, vonatra gondolok. Ilyen egyszerűbb megoldásra kellene ahol nem kell átszállni stb. Csak nem nagyon találok ilyen közlekedő tömegközlekedést. Oda-Vissza útról lenne szó.2016. febr. 25. 10:10
1/8 anonim válasza:
Sajnos atszallas nelkul nem tudom, ha van valamilyen jarat viszont azt tudom, hogy Debrecenbol van vonat Mihalyfalvara, ahonnan ugyancsak vonattal vagy akar busszal el lehet menni Nagykarolyig. Masik lehetoseg a Nagykaroly-Mateszalka vonat, itt ugyancsak at kellene szallni, de Debrecenbol eljutni Mateszalkara lehet vonattal es busszal is.
2/8 anonim válasza:
Napi két közvetlen vonat van Debrecen-Nagykároly viszonylatban.
4/8 anonim válasza:
Érdemes vonattal menni, mert nagyon látványos, vadregényes vonal. Debrecentől a határig egy átlagos vidéki magyar mellékvonal, de a román része tiszta olyan, mintha valami Western-filmben lennél.
5/8 anonim válasza:
4-es
Az egyszer biztos, a vasút nagyon közel húzódik a határhoz, és mintha azt a kis sávot Románia nyugati részén mintha elkerülte volna a civilizáció, elég brutál, nagyon jó képet ad az országról, mikor valaki átjön vonattal Romániába :))
6/8 anonim válasza:
Van közvetlen vonat szatmárnémeti felé, és van átszállásos lehetőség Debrecen-Mátészalka, Mátészalka-Nagykároly.
7/8 Kérdező123456789 válasza:
Mi az hogy drága a jegy Debrecen-Nagykároly között? Mennyibe kerül?
8/8 anonim válasza:
Sziasztok én ma 2019.junius 17-én indulok Debrecenbol Nagykarolyba. A jegyem teljes áron volt 2000huf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!