Te dolgoznál este 9 ig úgy, hogy este kb 1 óra Bkvval az út visszafelé?
Figyelt kérdés
Vélemènyeket várok.2016. febr. 22. 22:02
1/14 A kérdező kommentje:
A buszrol ha leszállok kb 7-10 perc gyalog haza,este 10 kor.
2016. febr. 22. 22:04
2/14 tothp válasza:
Bkv -val sose. de egy órát várva a "sárgabuszra", aztán 40 perc haza, azt igen. Te döntöd el, neked mennyit ér meg a munkád.
3/14 A kérdező kommentje:
Sok plaza este 10ig van nyitva,onnan is hazajutnak valahogy a dolgozók.Én nem tehetem meg hogy taxival menjek.
2016. febr. 22. 22:27
4/14 A kérdező kommentje:
Amúgy egy villamos egy metró egy busz,igy 1óra.
2016. febr. 22. 22:29
5/14 anonim válasza:
Vállald be..este tízig még normális minden(ki)..addigra hazaérsz..
nagyon fontos a munka, megér némi izgalmat.
6/14 A kérdező kommentje:
Reméljük igazad lehet.
2016. febr. 22. 22:33
7/14 anonim válasza:
Hát attól függ mikor kezdek. Előnye az lehet hogy délelőtt így simán lehet ügyeket intézni, boltba menni, stb.
8/14 anonim válasza:
Nem igazán értem, mire akarsz kilyukadni, kérdező.
- Este 9-kor utazni normális dolog.
- Egy órát utazni munkába szintén megszokott dolog.
- Tömegközlekedést használ a budapestiek többsége a munkába járáshoz.
- A munka nemesít.
- A város este is teljesen biztonságos.
Egyedül azt kell végiggondolnod, hogy az életritmusodba belefér-e az, hogy délelőtt vásárolsz be, intézed az ügyeidet és szórakozol, majd csak utána mész dolgozni, meló után meg már csak bezuhansz az ágyba.
9/14 anonim válasza:
Az este 9 az semmi, én este 10-ig dolgoztam anno, és a BKV-nál pont akkor volt egy pont, ha nem siettem, akkor 25 percet vártam az amúgy 10 percenként közlekedő buszra/villamosra.Nah az már necces volt, volt olyan, hogy fél 10-re értem haza.
10/14 anonim válasza:
Sokkal tovább is dolgoztam. És volt, amikor éjszaki járatokkal mentem haza. Milyen véleményt vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!