Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha nem tudok a jegyellenőrnek...

Ha nem tudok a jegyellenőrnek a bérletem mellé diákigazolványt felmutatni, de telón neten megmutatom az e-naplót, akkor elfogadhatja?

Figyelt kérdés
MOst jutott eszembe a kérdés így hajnalban szóval :DD DE tényleg... Múltkor megbüntetett ezért, arra hivatkozva hogy most higyje el hogy gimiben tanulok? Elvégre nem tudom bizonyítani. Na de ha van nálam személyi, és egyéb más irat, csak diákig. nincs DE ugyebár az elektronikus naplóban fent vannak konkrét adatok, amivel tudom bizonyítani, hogy tanulói jogviszonyban vagyok, ergo a diákigazolvány léte már csak olyan plusz... Kb mint amikor elfogadják az útlevelet is és a személyit is. Vélemény???

2016. jan. 29. 00:34
1 2
 11/12 eddiboy ***** válasza:
100%
A diákigazolványodat miért nem együtt tartod a bérleteddel, ahogy a legtöbb ember? Akkor nem tudod külön otthon hagyni.
2016. jan. 30. 16:11
 12/12 A kérdező kommentje:
14 munkanapon belül kell bemutatni és úgy volt valami 1500-2000 a fene tudja már. Na mind1 nem egy nagy összeg, csak kíváncsi voltam hogy ez is egy járható út de akkor nem.
2016. jan. 30. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!