Melyik busszal, honnan és milyen időközönként lehet győrből eljutni győrzámolyra?
Menetrendek.hu nem játszik?
Nagyjából óránként, de ugye attól függ milyen nap.
A buszok jellemzően a buszpályaudvarról indulnak.
Hétvége van, a VOLÁN menetrend hozza szokásos hétvégi, ünnepi formáját, alig működik.
Csak az előlapi listát lehet megnézni, az útvonali megálló időpontokat nem.
Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján ugyan van letölthető menetrend link, de azt írják, hogy "feltöltés alatt"; nem tudom mennyire teljesek Győrzámoly 7087, 7088, 7089, 7090, 7091, 7098, 7099 mezők menetrendjei.
A [link] csak egy indító oldal a tényleges menetrendekhez.
A VOLÁN menetrendet választva a [link] -re irányít, amiről írtam.
Lehet, hogy időnként működik, de általában nem szokása hétvégeken, ünnepeken. Csaknem mindig hiányos valamilyen módon. Ilyenkor, többnyire, egy napra, egy viszonylatban legfeljebb csak egy járatot szokott mutatni. Most másképp tapasztalom hiányosnak.
És, ahogy írtam, csak az előlapi lista jelenik meg. A járatok részletes, megállókat is tartalmazó menetrendi lapja üres. (Nem csak Győr-Győrzámoly és nem csak egy járat esetén.)
Például, egy járatnál, látható, hogy nem látható, ha az információs gombra kattintok: [link]
és akkor sem, ha a járatszámra: [link]
Múlt év augusztusban tapasztaltam először. Akkor is, most is, három különböző böngészővel is próbáltam, de nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!