24-es villamoson ICS-jár?
Igen és ha jut akkor KCSV7
Előzőnek: ICS = Ipari csuklós (villamos)
Előzőnek:
Hétköznap mondhatni soha nincs KCSV a vonalon, mégpedig azért, mert átrakták őket a 21-esre (no comment), így a 24-esre maradtak az ICS-k. Mivel naponta kétszer utazok a vonalon, és ahova járok iskolába rálátásom nyílik a vonalra, ezért látnám ha lenne KCSV. De nincs. Hétvégén ritkán látni egyet-egyet.
De hétköznap mondhatni csakis ICS jár a vonalon.
Ja az előbb természetesen a KCSV7-ekről beszéltem, csak én már úgy szoktam meg, h KCSV, nem úgy, h KCSV7.
De KCSV=KCSV7 :-)
Nem értem, miért lenne? Vagy most menetrendváltás volt, lehet h újra KCSV-vel adják ki a 24-est, nem tudom.
KCSV7-el szeretnél utazni, vagy miért érdekel ez ennyire?
Általában kcsv 6 van oda beosztva, akárcsak a 24 es, és a 17 es vonalra is az van téve.
ics -k akkor vannak, ha éppen vizsgálat alatt van egy kcsv, vagy hibás...
ja, csak érdekességként, csatolt kcsvk voltak már a 4esen...
a kcsv az ics -k korszerűsített változata, ami nem lett volan, mert a kcsv 5, amiből csak egy van, megbízhatatlan, nem lehet könnyen javítani, mert nem azonos a másik két ganzzal...
az lett volna a fősorozat, de kcsv 7 lett, az 5 az elődje, de lehet, h valamikor járni fog ott ahol fog, mert most is javítják a zuglói kcs -ben.
ha akarjátok, akkor hozok képeket róluk, megéri, higgyétek el, és bocsi, h másra is válaszoltam :D de nem tudtam kihagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!