Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szóval az volna a kérdésem...

Szóval az volna a kérdésem hogy a bérletem mire is érvényes?

Figyelt kérdés
X és Y hely között utazom bérlettel.Kaptam bérlet igazoló papírt.Amire 30 KM-et írtak csak úgy maguktól. Viszont egyetlen busz van ami X és Y között 30 kilómétert megy.Atöbbi kerülő miatt 35,40,50 KM-et megy.De nekem csak 30-As a bérletem és az igazolóra is 30 van írva.Használhatom a ezeket a járatokat is?
2016. jan. 7. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel Km alapú, így más járatokon, ami több Km-et tesznek meg, rájuk már nem érvényes.

Menj be oda, ahol a bérletedet kiváltottad és náluk válts ki, kiegészítői bérletet, ha meg lejár az idő, akkor hosszabb Km-re kérj. Írnám, hogy váltsd vissza: tegyél egy próbát ezzel, de ha már az érvényességi idő elkezdődött, akkor nehezen, vagy egyáltalán nem váltható vissza. Erre nincs bevált recept, csak ők tudják, hogyan oldják meg. Ha meg, Km-re kiegészítőt kérsz, azt meg kell adniuk.

2016. jan. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!