Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan juthatok el Debrecenből...

Hogyan juthatok el Debrecenből New Yorkba?

Figyelt kérdés

2016. jan. 5. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

New Yorkba a teljes retúr út kerül olyan 100 - 130 eFt-ba. Tehát amíg a kérdező nem talál ilyen jegyeket, addig elsősorban keresgélnie kellene.

Én a momondo, kayak, esetleg az expedia oldalait ajánlanám, ezek a korrekt nemzetközi keresők.

Úgy keresnék a helyében, hogy Budapest - NEw York, aztán ha ez megy, esetleg próbálkoznék Debrecennel is, de kizártnak tartom, hogy közvetlen debreceni indulással jelentősen lehetne olcsósítani.

Mondom ezt úgy, hogy jelenleg Debrecenből 3000 Ft alatt lehet elrepülni szinte bárhova.

Ám ezzel a gondolatmenettel egy gond biztosan van: a fapados szektort is tartalmazó jegyeknek megvan az a rizikója, hogy az átszállás nem biztosított, tehát ha az utas lekési a csatlakozó járatát, akkor bukta az utat.

A másik ellenérvem a debreceni wizzair jegyekkel szemben az, hogy a ráhordó járatok nagyrészt ingyen vannak a legacy-knál. Tehát nem kerül többe egy Amszterdam - New York jegy, mint a Budapest - Amszterdam, New York (általában).

A csomagról ne is beszéljünk.

Szóval hajrá, rendes keresőn nézegess, és keresgélj BUD indulással.

Ettől függetlenül a helyedben rástartolnék a még hihetetlenül olcsó debreceni jegyekre. MAgánvéleményem, de sokkal nagyobb buli 15-ször elrepülni debrecenbeől, bejárván egész Európát, mint egyszer elmenni New Yorkba.

2016. jan. 6. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:

10. Egyáltalán nem sértetted meg a lokálpatrióta lelkecskémet! Nem olyan családból származom...

Csak vannak tapasztalataim: még amikor otthon éltünk voltunk egyszer Tunéziában úgy, hogy Pestről indultunk: akkor ültem utoljára a MÁV redves vagonjaiban. Mocsok, bűz, szemét, ráadásul majdnem másfél órát késett. Drága, de legalább pontatlan és sz@r! Csak akkor nem volt még Debrecenből járat Monastirba - tehát kényszer volt a pesti szenvedés.

Aztán amikor Debrecenből lehetett menni: 8-ra hívtuk a taxit, kétezerért kivitt a repülőtérre, fél 10 kor felszálltunk, és délre már a tengerben áztattuk a családi ereklyét...

Persze megértem, hogy Szegedről vagy Zalaegerszegről Pestet kénytelenek preferálni, de ha van jó megoldás, akkor miért ne azt ajánljuk?

Különben a kérdés is úgy szólt: Debrecenből New Yorkba...

Az áprilisi Debrecen-München már nem fapados lesz, egyben foglalható bárhová a világon.

Majd én is azzal megyek haza...

2016. jan. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!