Hogyan jutok leggazdaságosabban Pozsonyba? Olvasd el légyszi.
Bajai lakos vagyok, még diák. A barátnőm Pozsonyba költözött és mennék meglátogatni, de nem tudom, hogy hogyan a leggazdaságosabb.. Még nem vonatoztam/buszoztam magamtól sehova.:/ Nem tudom, hogy hogyan megy.. A neten meg nem nagyon találtam választ magamnak..
Előre is köszönök minden választ, és a ráfordított időt.
Legolcsóbb vagy busz vagy vonat lesz, főleg diákként.
Amúgy nem nagy ördöngősség.
Neten meglesed a menetrendet Volán menetrend / Elvira ez a két kulcsszó busz / vasút menetrendhez.
Beírod honnan-hova még a dátumot is kiválasztod, és kiír mindent mikor mennek, hány átszállás ha kell stb, még az árakat is.
Jegyet meg a elgcélszerűbb az álomáson / pályaudvaron vásárolni, simán odamész a jegypénztárhoz és mondod, hogy egy diákot stb kérek az xy-kor xy-ba induló buszra, vonatra.
Innentől annyi a dolgod, hogy felszállsz és bemtatod a jegyed ha kérik.
Visszafelé ugyan ez. :)
Vonattal elmész rajkára (mav-start.hu keresőt értelemszerűen kitöltöd)
Rajkán felszállsz a 801-es Pozsonyi elővárosi buszra, azzal a másik végállomásig utazol (30-60 percenként jár a vasútállomás elöl indul de ott bárkit megkérdezel tudni fogja)
Onnan a 91-es busszal be tudsz menni pozsonyba, a busz összesen max. 3-400 forintból ki kell, hogy jöjjön diáékként, a vonatozást pedig a mávos oldal kiszámolja neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!