Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kinek volt már szerncsélye...

Kinek volt már szerncsélye Volvo 7700A-hoz. És ki mit szól hozzá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:52
 1/6 Tubarózsa ***** válasza:
100%
mint utas? v vezetni? a volános buszok nekem bejönnek, utasként egész jók, de am sok a baj velük. vezetni se rossz, szerintem tök jó.
2010. márc. 25. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Utálom őket.

Nyekeregnek, kopog a futóművük (már most!), semmi szellőzésük sincs, az ülésből kihagyták a szivacsot (!), tehát beton kemények, és az ülésekhez létrát kell hozni, mert az alacsony padló miatt a csillagos eget súrolják olyan magasan vannak. Akkor már inkább a 280-anas Ikarus, az sokkal kényelmesebb

2010. márc. 31. 23:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is mindennap a volánbusszal utazok de vannnak karbantatrtási hiányok. Amúgy ha a karbantartás meglenne akkor semmi baj nem lenne velük. Ja és az üllésekbe azért nincs szivacs mert ez ezek vandálbiztos üllések.
2010. ápr. 1. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A 200-as Ikarusokban is (amiben szövet üléshuzat van), valamint a GVM trolikban is vandálbiztosak az ülések, mégis van alattuk szivacs. Mert az a szövet baromi erős. Nem is láttam még felvágottat, pedig én is napont utazok, csak én a BKV-val. Valamint az ICS/KCSV villamosokon is vandálbiztos, mégis jutott alá szivacs. De nem szeretnék vitatkozni, kinek a volvó kinek az Ikarus :-)
2010. ápr. 2. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Sikerült olyanon vitatkozni amihez a gyártónak semmi köze. "A megrendelő kérte így..."
2011. szept. 22. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én bírom. Csak az bosszant, hogy nagyon meleg van hátul benne (tudom, h a motor miatt, de akkor is).
2013. aug. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!