Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most dec.31. -én munkaszüneti...

Most dec.31. -én munkaszüneti nap szerint mennek a buszok?

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

A BKK-ról itt tudsz tájékozódni:

[link]

> „2015. december 28-án (hétfőn), 29-én (kedden) és 30-án (szerdán) egész nap, majd 31-én (csütörtökön) napközben az iskolaszünet idején érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben, illetve néhány vonalon – ahol ezt a menetrendben is feltüntették – ennél ritkább, az év végi menetrendnek megfelelő, az ilyenkor jellemző utazási szokásokhoz igazodó közlekedésre kell számítani.”

De tessék megnézni a honlapot!

2015. dec. 30. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Munkanap van, miért mennének munkaszüneti szerint?

Országos közlekedésben tanszünetes munkanapi közlekedés van, egyes járatoknál év végi korlátozàsokkal (főleg budapesti elővárosi vasutakon). Egyúttal a hét utolsó munkanapja is! Este sok járat nem közlekedik.

Helyi közlekedèsben nézd meg az adott szolgáltató honlapját, mert változó. Van, ahol tanszünetes munkanap, van, ahol évvégi munkanapi menetrend lesz. Máshol meg szombati (pl. Miskolc). De kisebb települések helyi járatai akár teljesen le is állhatnak. Ahogyan sok helyi üzem a nagyobb városokban is leáll estére.

2015. dec. 30. 19:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!
2015. dec. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!