A két ünnep között minden városban szombati menetrend lesz, vagy csak Miskolcon?
Egyáltalán nem. Általában a tanszünetes munkanapi menetrend lesz érvényben, helyenként speciális èv végi menetrend.
De a szombati menetrend elég meredek húzásnak tűnik, különösen úgy, hogy a megye helyközi járatai meg munkanapi (tanszüneti) menetrend szerint járnak. Kriza és haverjai megint alkotnak...
Néhány évvel ezelőtt Győrben is szombati menetrend volt a két ünnep között. Azt nem tudom, most is így van-e.
Ami Miskolcot illeti: Nem akarom Krizát védeni, de ez nem feltétlenül az ő hibája, ugyanis már legalább 1992 óta munkaszüneti napi, illetve (amióta különszedték) szombati menetrend van érvényben a két ünnep között. Én sem igazán értek vele egyet, de ez van.
Nem tagadom, kicsit mosolyogtam, amikor megláttam a kérdést, mert mondom ilyen a világon nincsen, hogy munkanapon szombati menetrendet hirdetnek meg.
Aztán ma reggel a komor valóság engem is pofon ütött, amikor megláttam, hogy itt Szolnokon is ez a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!