Mi van megint a MÁV menetrenddel? Mért tűnt el a vonatom, amivel Pestre szoktm feljárni meg az is, amivel vissza?
Figyelt kérdés
Ismét 30 perccel többet kell utaznom, és egy helyett kétszer átszállnom. Meddig fejlődünk még vissza?2015. dec. 11. 22:08
1/5 anonim válasza:
Téli menetrend. :D
Ott ritkítanak, ahol a legjobban fáj.
Mindezt azért, hogy később felszámolhassák a vonalakat mert kihasználatlan.
2/5 anonim válasza:
Sajnos az eddigi töketlen közlekedéspolitika mellé nyáron sikerült olyan "szakértő" vezérigazgatót kinevezni a MÁV-Start élére, akinek fogalma sincs a korszerű vasút olyan vívmányairól, mint az integrált ütemes menetrend, a kínálati menetrend vagy a minőségi tömegközlekedés.
3/5 anonim válasza:
Sajnos ez nem a téli menetrend miatt van, hanem ez a 2015./2016. évi, egy évre szóló menetrend, járatcsökkentésekkel.
A 2. választ igazoló cikkek már egy hónappal ezelőtt megjelentek. Pl.: [link]
4/5 anonim válasza:
Sajnos nekem is a személyvonaton 10 perccel megnőtt a menetidő, 1 óra 15 perc helyett már csak 1 óra 25 perc helyett érek fel kelenföldre és hazafele is. A gyorsvonatokat megszüntették és helyette intercity van csak de arra viszont pótjegy kell. Szerencsére nekem párhuzamosan közlekedik busz is így azzal fogok inkább járni, esetleg próbáld meg te is megnézni hátha van.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs busz, én 200km-re lakom Pesttől, és hetente járok fel. Apám azon röhög, hogy az átkosban félórával hamarabb fel lehetett jutni a fővárosba, mint most.
2015. dec. 12. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!