Bírság befizetésekor utána járnak a diák adatainak?
Figyelt kérdés
tegyük fel megbüntetnek egy diákot a buszon akinek nem volt matrica az igazolványán, és pl vesz egyet a netről.. akkor annak nem járnak utána akkor amikor a büntetést befizetni hogy biztos az övé e a matrica?2015. dec. 11. 17:03
2/6 anonim válasza:
Biztos bennem van a hiba, de minek vesz utólag? Hiszen amikor megbírságolták, akkor nem volt rajta. A bírság szempontjából lényegtelen, hogy utólag tud-e szerezni egyet.
Ez nem BKK bérlet, amit két napig utólag bemutathatsz.
3/6 anonim válasza:
Nézd, nyilván nem minden esetben tűnik fel a pénztárosnak a hamisítás. De ha egyszer mégis, akkor szaros 16000 Ft miatt kockáztatod a börtönt és a büntetett előéletet, ami kihathat később az álláskeresési esélyeidre.
4/6 anonim válasza:
#2 ha bkk diakberleted van es nincs matricad, de allitod hogy lenne, csak nem raktad meg fel, akkor ugy tudom be lehet mutatni par napon belül es akkor kevesebbel meguszod.
6/6 anonim válasza:
a matricán lévő azonosítóban benne van az iskolát azonosító szám is, ami ugyanúgy megvan a diákigazolványon is, és az alapján szűrik ki azt, hogy vajon tényleg az a suli adta-e oda a matricát, aki kiállíttatta a diákigazolványt. nem biztos, hogy észreveszik, de ha mégis, akkor valóban, okirathamisításért is feljelenthetnek, az meg már elég gáz, plusz ahogy én nézegettem, kb. 25ezer Ft-ért árulgatták a matricát idén...szóval jobban megéri, ha kifizeted a büntetést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!