Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha nincs BKK-bérletem, akkor...

Ha nincs BKK-bérletem, akkor hány és milyen jegyet kell lyukasztanom Budaörsre (Csiki csárdáig) a buszon?

Figyelt kérdés
Budapest, határán, kívüli, tömegközlekedés
2015. dec. 2. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Budapest határán kívülről indulva egy darab környéki vonaljegyet, vonaljegyet vagy helyszínen váltott környéki vonaljegyet, esetleg helyszínen váltott vonaljegyet.

Budapest határán belülről indulva egy darab vonaljegyet vagy helyszínen váltott vonaljegyet.

2015. dec. 2. 13:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Biztos csak egyet?

Mert egy kolléga azt mondta, hogy Kelenföldről indulva kell egy vonaljegy plusz egy környéki is. És mindkettőt érvényesíteni kell.

Erre egy másik kolléga azt mondta, nem csak egyet. Mire mindketten elbizonytalanodtak és azt mondták passz.

De akkor honnan jöhetett ez neki, hogy kettőt kell lyukasztani? Nem akarok feleslegesen több jegyet venni, de azt se hogy megbüntessenek.

2015. dec. 2. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A 88-as éa 88A-s buszok (Kelenföld Vasútállomás → Csiki Csárda (→ Törökbálint Nyár utca) menetrendjében ez áll:

„A jegyek és bérletek érvényessége

A budapesti vonaljegy és átszállójegy a járat teljes hosszán érvényes. A Budapest-bérlethez a fővároson kívüli szakaszra vonaljegyet, vagy környéki helyközi vonaljegyet kell érvényesíteni.”

Tehát, a vonaljegy (350 Ft) (is) a járat teljes hosszán érvényes.

Lásd: [link]

2015. dec. 2. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
"Csiki csárda" Ilyet se hallottam :'D
2015. dec. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!