Hogyan oldható ez meg a Mávnál?
Pénteken kirándulni megyünk Pestre, de nekem még el kéne mennem egy helyre és nem biztos hogy közben lesz rá idő, viszont az intercity jegy meg a pótjegy már megvan véve. Bevallom őszintén nem sokat vonatozok, így nem tudom, hogy ezek a jegyek egy járatra szólnak, vagy csak egy napra? Valahogyan megkéne lehetőleg oldani, hogyha járatra szólnak, akkor későbbivel tudjak jönni mint amire ki van váltva. Ha van kezelési költség az nem sok vizet zavar, csak ne legyen kidobott pénz lehetőleg a mostani jegyem.
Elnézést ha nem volt érthető, és előre is Köszönöm a válaszokat!
Üzletszabályzat 2.4.4
"A vasúti társaság az érvényes pót- és helyjegyért, helyjegyért, pótjegyért fizetett összeget levonás nélkül visszatéríti, ha az utas a pót- és helyjegyét, a helyjegyét, a pótjegyét annak a vonatnak, amelyre a pót- és helyjegyét, helyjegyét, pótjegyét megvásárolta: - kötelező helybiztosítás esetén 1 órával, - - nem kötelező helybiztosítás esetén 24 órával, helybiztosítás nélküli pótjegy esetén 1 órával a menetrend szerinti indulási ideje előtt visszaszolgáltatja. A menetrend szerinti indulási idő megállapításánál a pót- és helyjegyen, helyjegyen, pótjegyen megjelölt kiindulási állomásról történő indulási időt kell figyelembe venni."
Szia!
A lényeg: legkésőbb a vonat indulása előtt 1 órával kicseréltetheted vagy visszaválthatod a pót- és helyjegyet, kezelési költség nélkül.
A menetjegy nem vonathoz kötött, pontosan fel van rajta tüntetve az érvénytartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!