Hanyas solaris busszal tudok eljutni a Széchenyi utcáról vasárnap délelőtt (márc.21) a Nyírplázához minél közelebb?
A Széchenyi utcán áll meg a 8,8A busz, a 8-as negyven percenként indul, a 8A 20 percenként vasárnap. Mindkét busz a vasútállomásról indul, és a Széchenyi utcán van az első megállójuk. Csináltam két képet, az az egyértelműbb.
első kép: [link]
Az első képen az útvonal fele látszik, a Széchenyi utcától a Kossuth utcáig. Neked a Kossuth u. 9. nevű megállóban kell leszállni a buszról [piros karika, a zold karikák a többi megállót jelzik]. A folytatás a második képen van. Vasárnap nem jár olyan busz, ami jó lenne neked, ezért onnan már ki kell sétálnod. Az út végig egyenesen halad, 10-15 perc alatt oda lehet érni. Azért csináltam róla képet. A képen a piros karika az, ahol leszállsz a buszról, a zöld keretes rész már a Plaza területe.
második kép: [link]
Ha mégis nem lenne világos, a buszmegállók külső oldalában várostérkép van, a Plaza a Szegfű utcán van, a Család utcához közelebbi részen. Csak a 8,8A busz tud elvinni a legközelebb, 250 ft a jegy a sofőrnél, elővételben 200 azt hiszem. A 12 méteres buszon van LED-es kiírás, kijelzőn is mutatja melyik megálló jön, a 15 méteres buszokon hang is bemondja a megállót. Ha mégsem Solaris jönne, akkor berajzoltam a megállókat, ki tudod számolni, hányadiknál kell leszállni.
5,11,17,23 ezek a buszok mennek a pláza felé
a 8-as nem
Ezt én is tudom, de azt írtam le, hogy juthat el a Széchenyi utcától. A te válaszod is helyes, csak az fordítva van, hogy hogy juthat el valahonnan a Plaza közelébe busszal.
Vasárnap viszont nem jár a 11-es, és ha nem Nyíregyházi a kérdező akkor nem fogja tudni hogy a többi busz hol áll meg, ezért azokat kihagytam. Így kb. negyed órát sétálnia kellene, vagy az általad említett 5,17,23 buszra szállnia, és az Egészségügyi középiskola, vagy nevű megállótól átgyalogolnia.
Vasárnap lévén ezek a buszok ritkán járnak, 2-3 óránként, az 5-ös 24 percenként, ezért gyorsabban megteszi gyalog az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!