A tömegközlekedési eszközökön miért nem teszik fizetőssé a roller szállítást is?
Nem akarok rosszindulatú lenni, és nem mondanám ingerszegénynek sem az életem...de!
Engem marhára bosszant a sok rolleres (gyerek).
Egyrészt sok helyet foglal a roller, mert 99% nem csukja össze.(és vannak nagyobbak, amik nem összecsukhatóak)
Amikor leszáll nem győznek az emberek félreállni,amíg átcibálja azt a szart a tömegen.
Rendszerint a H5-ös HÉV-el utazom, iszonyú bosszantó, hogy a reggeli órákban lépni nem lehet, de a gyerek ott áll a rollerével, és egyszerűen útban van.
Arról meg nem is beszélve,hogy hogy közlekednek a megállóban, és a városban is az emberek között...Tök ügyes,hogy szlalomozgat, meg biztos nagy buli, de ha egyszer nekem jön akkor...nem csinálnék semmit, mert nem lenne etikus felrúgnom egy gyereket, de bosszantó.
Visszatérve a tömegközeledésre, szerintem ugyan úgy mint a kerékpárra, erre is kéne pénzt kérni, mindjárt nem lenne egy kocsiban 8-10 rolleres.A helyet meg ugyan úgy elfoglalja int a bringa...
...És beleér a kezünk a bilibe, majd felébredünk.
Elég jó elgondolásokat olvastam, de ezekre még várni kell.
"...biciklit szállítsanak az utasok egy direkt úgy kialakított részén..."
"Nem szeretnék gyerekekkel vitatkozni"
Azért gáz hogy neked azonnal a vitartkozás jut eszedbe, mikor akár szépen meg is kérheted...De legalább kihangsúlyozod hogy "gyerek", mikor te nem vagy képes még egy iylen apróságban sem kiállni magadért.
"nem az én feladatom megrendszabályozni az utastársaim"
Hát kié? Téged zavar, szólj neki te. Vagy legyen minden tömegközlekedési eszköz börtönbusz amin 3 biztonsági őr van?
"fizessék ki a vonaljegy árát, mint a biciklisek"
Biciklinél még megértem, mert az tényleg nagy, koszos, olajos (bár megoldható lenne bicikli szűllító részen)...de ennyi erővel ne utazzon ingyen a babakocsis, a mamatank, a gurulós táskás...
"Nincs nekem arra időm,hogy minden fél órában rászóljak valakire a rollere miatt."
Mi egyéb dolgod van a HÉVen állva, sakkozol? :D Arra bezzeg van időd hogy hazaérve azonnal gyakorikérdéseken panaszkodj...
Ráadásul ne csinálj már úgy, mintha a rolleresek miatt valami Mad Max féle apokaliptikus káosz lenne... :D
Tudod van egy kocsi a héven, meg általában a vonatokon is, ahol DIREKT biciklinek kijelölt hely van.
És tudod kik ülnek ott? Kövér nyugdíjasok, 180cm magas f@szkalapok, középkorú anyukák, vihogó diákok. Én nem tudok tőlük felszállni a biciklimmel, leülésről szó sincs.
Ha sikerül felszállnom, akkor meg úgy néznek, mintha darabokra vágtam és besóztam volna az anyjukat.
Mindennek van egy másik oldala. És engem nem zavarnak a rolleres gyerekek érdekes módon, pedig 5 átszállással ingázok 1.5 órát!
Elviselhetetlen ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!