Bringát nem, de pár évvel ezelőtt Fiat-Polski 126 ("kispolszki") váltót igen. :D
2015. nov. 14. 22:16
2/12 anonim válasza:
Igen, de ne építsd arra az egész tervedet, hogy sikerülni fog.
2015. nov. 14. 22:55
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon mas tervem nincs, max lebiciklizem ha leszallitanak! :D
Fuvarceget is probaltam de aranyarert vinne el a bicajt, ugyhogy marad a jo oreg vili.
2015. nov. 15. 07:47
4/12 anonim válasza:
Amugy tenyleg miert nem tekersz?
2015. nov. 15. 08:45
5/12 anonim válasza:
Egyszer nyitott ajtókkal állt keresztbe a kerékpárúton (na jó, gykp-n) egy Tátra, akkor elgondolkoztam, hogy brahiból felviszem a kerékpárt, mintha utaznék… De szerencsére hamar arrébb ment.
Amúgy nem nagy szám elbiciklizni az Árpád hídtól a Közvágó hídig (azt hiszem, így hívják most a déli hidat, legalábbis egy térképen így láttam), még úgy sem, hogy végig a Hungárián mégy.
2015. nov. 15. 12:42
6/12 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy jegyet a biciklidnek is. Ha esetleg ellenőr jön azt mondod nem tudtad hogy nem lehet biciklit szállítani és jegyet is érvényesítettél neki. Ha egy kicsit normálisabbat fogsz ki akkor nem fog megbüntetni.
2015. nov. 15. 12:52
7/12 anonim válasza:
Majd integetek a bringámról, mikor előzöm a villamost!… Jó utat.
2015. nov. 15. 12:54
8/12 anonim válasza:
"Ha esetleg ellenőr jön azt mondod nem tudtad hogy nem lehet biciklit szállítani "
A szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.
Egyébként tekerd le azt a pár km-t, az a legolcsóbb módja és lehet leggyorsabb is.
2015. nov. 15. 13:50
9/12 A kérdező kommentje:
Nem járt a villamos vasárnap :( Maradt a tekerés, de a Kacsó Pongrácznál nem tudtam tovább menni, így betekertem a belvárosba, Budára a Margithídon át és a rakparton végig. Nem mondom hétfőn volt izomlázam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!