Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van arra lehetőség hogy...

TündésMia kérdése:

Van arra lehetőség hogy egyszer egy utazás alkalmával az M3-as metró vezetőfülkéjében utazzon valaki?

Figyelt kérdés
Párom imádja a tömegközlekedést, föképp a hármas metrót és tudom hogy merész az ötlet de minden vágya hogy egyszer a vezető fülkében utazhasson. Pröbáltam ismerőst keríteni de sajnos nincs, megkérdeztem Kőbányán jó pár vezetőt de mindegyik elhajtott. Valakinek esetleg nincs bármi ötlete? Tényleg bármit megteszek hogy sikerüljön összehozni.

2015. nov. 14. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

BKV irodánál érdeklődj inkább erről.

Amúgy én úgy tudom hogy ha vezető beenged egy utast a vezető fülkében akkor mindketten 50 ezer forint büntit kapnak....

Egyik rokonomnak van metrózási mániája ő is be akart jutni akár fizetett is volna a vezetőnek, de közölte is vele a vezető hogy megérti hogy érdekli őt az egész de nem engedheti be mert neki 50 ezer forint bírság és neki is, a vezetőnek emellett fegyelmi és pótlék megvonás.

A fülkébe csak is metróvezető mehet be akár az aki vezeti az adott szerelvényt vagy egy másik vezető, de ő is külön engedéllyel persze. Egyéb BKV-nál dolgozó ember sem mászhat be oda szónélkül.

2015. nov. 14. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, te mit szólnál, ha a metrón, amin utazol azt látnád, hogy bármi jött-ment bemászkálhat a vezetőfülkébe? Többszáz ember élete függ a pilótától...
2015. nov. 14. 14:54
 3/5 MrPifta ***** válasza:
én már utaztam ott, élettársam a vezető, beengedett. De elvileg tilos.
2015. nov. 14. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
így van, bkv irodában tudsz érdeklődni, és engedélyt kérni...aztán hát vagy adnak vagy nem. nem lehetetlen elintézni, de azért könnyű sem.
2015. nov. 15. 10:48
 5/5 macska28 ***** válasza:
Ha egy 5 évesnél fiatalabb kisgyerek odaáll a vezetőfülke mellé, és cukin néz, akkor úgy kb. 99,9% az esélye, hogy beengedik. És esetleg a felnőttet is beengedik, ha vele van.
2016. nov. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!