TündésMia kérdése:
Van arra lehetőség hogy egyszer egy utazás alkalmával az M3-as metró vezetőfülkéjében utazzon valaki?
Figyelt kérdés
Párom imádja a tömegközlekedést, föképp a hármas metrót és tudom hogy merész az ötlet de minden vágya hogy egyszer a vezető fülkében utazhasson. Pröbáltam ismerőst keríteni de sajnos nincs, megkérdeztem Kőbányán jó pár vezetőt de mindegyik elhajtott. Valakinek esetleg nincs bármi ötlete? Tényleg bármit megteszek hogy sikerüljön összehozni.#BKV #utazás #metró #ajándék #születésnap #párkapcsolat #vezető #tömegközlekedés #Budapesti Közlekedési Központ
2015. nov. 14. 09:45
1/5 anonim válasza:
BKV irodánál érdeklődj inkább erről.
Amúgy én úgy tudom hogy ha vezető beenged egy utast a vezető fülkében akkor mindketten 50 ezer forint büntit kapnak....
Egyik rokonomnak van metrózási mániája ő is be akart jutni akár fizetett is volna a vezetőnek, de közölte is vele a vezető hogy megérti hogy érdekli őt az egész de nem engedheti be mert neki 50 ezer forint bírság és neki is, a vezetőnek emellett fegyelmi és pótlék megvonás.
A fülkébe csak is metróvezető mehet be akár az aki vezeti az adott szerelvényt vagy egy másik vezető, de ő is külön engedéllyel persze. Egyéb BKV-nál dolgozó ember sem mászhat be oda szónélkül.
2/5 anonim válasza:
Kérdező, te mit szólnál, ha a metrón, amin utazol azt látnád, hogy bármi jött-ment bemászkálhat a vezetőfülkébe? Többszáz ember élete függ a pilótától...
3/5 MrPifta válasza:
én már utaztam ott, élettársam a vezető, beengedett. De elvileg tilos.
4/5 anonim válasza:
így van, bkv irodában tudsz érdeklődni, és engedélyt kérni...aztán hát vagy adnak vagy nem. nem lehetetlen elintézni, de azért könnyű sem.
5/5 macska28 válasza:
Ha egy 5 évesnél fiatalabb kisgyerek odaáll a vezetőfülke mellé, és cukin néz, akkor úgy kb. 99,9% az esélye, hogy beengedik. És esetleg a felnőttet is beengedik, ha vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!