Másnak sem működik a Nokia Tömegközlekedés app-ja Symbian-os telefonon?
Ma már csak Android, Windows és az Apple op. rendszere van aminek nem tudom a nevét... Ja meg az öregeknek a vezetékes telefon.
Amúgy mi az a Symbian? :D
A sok nagy önbizalmú, de tájékozatlan suttyónak elmondom, hogy a Nokia Közlekedés app nem csak Symbianra van.
Nokia cég is van, az app még mindíg az övék, mégha WP8-on, 10-en már Here Közlekedés néven megy, akkor is.
WP-n is megállt.
Pár napja vettem észre, hogy a legújabb verziója 2.5.0-ás (és 2013-as), én pedig a 2.0.1-est használtam legutóbb. Feltettem az újabb verziót, amely viszont működik!
Minden funkciója működik, amelyet eddig kipróbáltam, és még a 4-es metrót is ismeri, az egyetlen/első hiba, amit találtam, hogy a határ úti metrómegállót kihagyja az útvonaltervezésből, de ez a hiba az online HERE-maps útvonaltervezőjében is fennáll (ahonnan az alkalmazás is szedi az adatokat).
Egyébként az allaboutsymbian-ról le lehet tölteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!