Láttatok már valami vicces, égő szituációt buszon való utazáskor? Esetleg veletek történt már valami?
Volt pár nem vicces de azért leírom..
Bkv-n nem volt hely a buszon. Hátramentem, aztán egy fickó leszállt. Leültem az egy üléses helyre. a táskám a kis lyukba (mert mindig úgy szoktam..) és ugye mindig viszek anyának a suliból tejet mert mindig kapunk valamit, és hirtelen egy pukk, és a tej kicsordult a táskámból. A padlóra és a másik ülésre is. Érdekes hogy nem vették észre :D A nagy részét feltakarítottam szegény pulcsimmal (kineveztem a legjobb pulcsinak) és feltöröltem a tejet. A pulcsi csuromvizes, ömlik még a tej. Leszállok a buszról, a táskám alján van a pulcsi. úgy tartom. Odamegyek egy ilyen kő ülőkére (vagy ami a keresztúri vközpontban van) és odateszem a nehéz táskát.A tej még mindig ömlik. Megnéztem a busznak az indulási idejét, és ezért arrébb mentem. Később a helyemre egy fiú csapat ment erre az egyik "Mi az lesz*rta egy madár?" Én meg magamba röhögtem.. Felértem a buszra, nem tudtam kapaszkodni mert két kézzel kellett fognom hogy ne csöpögjön. Nem volt ülőhely. Stabilan próbáltam állni, ami sikerült. Majd a kedves sofőr bácsi lefékezett, és neki estem egy öltönyös fickónak. Még jó hogy ő kapaszkodott:D
----------
Egyszer mentem haza a 169E-n. Felszáll a bácsi ott ahol én. A szaga már mondta nekem ún. hogy totál részeg.(mellesleg ez a bácsi elég sokszor az útitársam) Leülök, és üresedett a busz. Egy 15-16 éves csoport feljön. Részeg hősünk megszólal: "Mit nevetsz?" Erre hülyén néztek rá. A lányok kiröhögték, a fiúk kuncogtak (ugye azért mert a hangja elég hülyén hangzott) Majd aztán elkezdett a hősünk az egyik csajjal vitatkozni (Hősünk: Há' mik ezek a ruhák? Csaje: Mi közöd van hozzá. Még mindig csak röhögtek szegénykén, aki magában beszélt miután leszálltak.
------------
Tesóm mesélte: Egyik nap egy csaj ült a buszán. Benyúlt a ...-jához, és az előtte lévőnek mutatta az ujját hogy "szagi" leszállt és a női nemiszervet mondogatta...
-----------
Ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!