Mi az oka, hogy a buszokon jóval több lány/nő utazik mint fiú/férfi?
Figyelt kérdés
Legalábbis itt errefele ahol én utazni szoktam, a lányok, nők mindig többségben vannak valamiért2015. nov. 4. 19:01
1/8 anonim válasza:
Ezt egyáltalán nem látom. Egyetlen magyarázat az lehetne, hogy a nyugdíjasok többsége nő. De tényleg egyáltalán nem látom, hogy sokkal több lenne.
2/8 Tomcatters válasza:
Mert a világon jelenleg 7.3 milliárd ember él, aminek az 55% nő 45% Férfi Egy kis demográfiai adat XDD pl budapesten 1000 férfira ha jol tudom durvan 1150-1200 nő jut :) XDD
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy valami olyan intézmény van ott, amit lányok/nők látogatnak többen. Pl. egyetemi bölcsészkar, varroda, stb.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is így van, 8 és 13 óra között, bár azokat már inkább nagyiknak nevezném :D
7/8 anonim válasza:
Azért lehet ez, mert azok a férfiak akiknek már nincsen tanulói jogviszonyuk sokuk kocsival jár, mert a teljes árú jegy rendszeresen majdnem annyiba kerül mint az üzemanyag költség. A fiatalabb korosztályban pedig sztem több fiúnak van jogosítványa mint lánynak, ezért a lányok még a teljes árú jegy esetében se tudnak kocsival menni még ha akad épp több is a háznál.
8/8 anonim válasza:
Nem járnak ők többen, férfi szem csak őket látja, ők maradnak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!