Gyermekvasút mozdonyának elejére felkapaszkodva utazás?
Egyik haverommal szeretnénk viccből, egy stílusosabb bliccelési módszert bemutatni.
(A turisták miatt néztük ki a gyermekvasutat)
A mozdony ELEJÉRE felkapaszkodva utaznánk egy megállót az alagútnál.
Ha elkapnak, akkor csak annyi a büntetés mintha a kocsi belsejében potyáznánk?
OK
Mint már írtam, keresünk más baromságot
Mint írtam keresünk más BAROMSÁGOT...
Nekünk a tiszta ötös érettségi nem életcél, mi megelégszünk a kettes/hármassal.
Akkor majd utazunk villamos vagy troli hátulján, felmászunk valami k. magas helyre és kiülünk a szélére, stb.
"Nekünk a tiszta ötös érettségi nem életcél, mi megelégszünk a kettes/hármassal. "
Íme a jövő összeszerelő üzemeinek három műszakos betanított munkásai. Gratulálok.
Szerintem mégis meg kéne próbálni a vonatozást, kevesebb kért fogtok okozni a következő 50 évben.
Nem kértem személyes véleményeket.
Ui.:Magyarországon mindenki Dr. akar lenni?
16 évesen pont teszek rátok és a Doktorira, mert nektek pont közötök van a bizonyítványomhoz és a leendőbeli állásomhoz/fizetésemhez. Amúgy kamion/buszsofőr vagy villamos/mozdonyvezető szeretnék lennék és nem holmi irodai patkány.
Maradjon mindenki a maga íróasztalánál.
Szerintem ti még egy piros lámpán sem mentetek még át mert "életveszélyes". Maradjatok a monitor előtt és hagyjatok tujázni, panelház szélén ülve fényképezkedni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!