Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Gyermekvasút mozdonyának...

Gyermekvasút mozdonyának elejére felkapaszkodva utazás?

Figyelt kérdés

Egyik haverommal szeretnénk viccből, egy stílusosabb bliccelési módszert bemutatni.

(A turisták miatt néztük ki a gyermekvasutat)

A mozdony ELEJÉRE felkapaszkodva utaznánk egy megállót az alagútnál.

Ha elkapnak, akkor csak annyi a büntetés mintha a kocsi belsejében potyáznánk?

2015. nov. 2. 19:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

OK

Mint már írtam, keresünk más baromságot

2015. nov. 2. 23:11
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Tanuljatok sokat és szerezzetek jó jegyeket, ámulni fog a világ.
2015. nov. 2. 23:19
 13/26 A kérdező kommentje:

Mint írtam keresünk más BAROMSÁGOT...

Nekünk a tiszta ötös érettségi nem életcél, mi megelégszünk a kettes/hármassal.

Akkor majd utazunk villamos vagy troli hátulján, felmászunk valami k. magas helyre és kiülünk a szélére, stb.

2015. nov. 3. 09:49
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
Inkább csináljatok valami olyat,hogy beleugrotok egy szakadékba,vagy valami ilyesmi,ahol garantált a halál.....legalább pár hülyével kevesebb lenne......
2015. nov. 3. 09:54
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

"Nekünk a tiszta ötös érettségi nem életcél, mi megelégszünk a kettes/hármassal. "

Íme a jövő összeszerelő üzemeinek három műszakos betanított munkásai. Gratulálok.

Szerintem mégis meg kéne próbálni a vonatozást, kevesebb kért fogtok okozni a következő 50 évben.

2015. nov. 3. 10:17
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Csak dupla gumival dugjatok légyszi. Ne szaporodjatok ha egy mód van rá.
2015. nov. 3. 10:42
 17/26 A kérdező kommentje:

Nem kértem személyes véleményeket.

Ui.:Magyarországon mindenki Dr. akar lenni?

16 évesen pont teszek rátok és a Doktorira, mert nektek pont közötök van a bizonyítványomhoz és a leendőbeli állásomhoz/fizetésemhez. Amúgy kamion/buszsofőr vagy villamos/mozdonyvezető szeretnék lennék és nem holmi irodai patkány.

2015. nov. 3. 14:45
 18/26 A kérdező kommentje:

Maradjon mindenki a maga íróasztalánál.

Szerintem ti még egy piros lámpán sem mentetek még át mert "életveszélyes". Maradjatok a monitor előtt és hagyjatok tujázni, panelház szélén ülve fényképezkedni, stb.

2015. nov. 3. 14:52
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Egyre inkább úgy gondolom,hogy tényleg jobban járt volna a világ ha a szüleid inkább moziba mennek azon az este.......
2015. nov. 3. 14:55
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
A legszörnyebb, hogy azt képzeled, hogy mekkora vagány vagy, te paneltető szélén ülő pirosozó idióta :D
2015. nov. 3. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!