Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha az egyetemi diákigazolmányo...

Ha az egyetemi diákigazolmányom még nem érkezett meg és a tavalyi középsulis meg okt.31-én lejár akkor, hogyan tudom a vonaton igazolni, hogy jogosult vagyok diákjegyre?

Figyelt kérdés
Jó az iskolalátogatási papír vagy valamilyen más papírt kell kérni az egyetemtől? (PTE)

2015. okt. 28. 16:04
 1/5 anonim válasza:
Én SZTE-s vagyok, itt lehetett kérni ideiglenes diákigazolványt a HSZI-n, amivel igazolhatod magad. Iskolalátogatásival nem lehetett. Pécsen nem tudom hogy megy ez, a HSZI-n kérdezd meg!
2015. okt. 28. 16:32
 2/5 anonim válasza:
Igen,elmész a titkárságra elmondod,hogy igazolni akarod hogy diák vagy nyomtatnak neked egy igazolólapot és azt kell felmutatni diákigazolvány helyett amíg meg nem érkezik.
2015. okt. 28. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ideiglenes diákod nincs még? Az iskolalátogatásit (más néven hallgatói jogviszony-igazolást) nem fogadják el semmiképpen se.
2015. okt. 28. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Diákigazolvány igénylésekor kapsz az igénylésről egy igazolást, ami nem azonos az iskolalátogatási igazolással. Azt az igazolást szabadon használhatod kedvezményes utazási jogosultság igénylésére. Utólag is beszerezhető.
2015. okt. 28. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

"Diákigazolvány igénylésekor kapsz az igénylésről egy igazolást"

Mármint ha kérsz, akkor kapsz, és minden esetben utólag. Ugyanis az igénylés online történik, tehát akkor értelemszerűen nem fogják átadni.

2015. okt. 28. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!