Csúcsidőben hogyan lehet a leggyorsabban eljutni a 17. kerületből a Béke térre (Kodolányi János Főiskolához)?
Bocs!
Kikerestem Neked az útvonaltervezőn, és az eredmény linkjét igyekeztem elküldeni, de sajnos nem az, hanem a keresőre való hivatkozás jelent meg ismét.
Egyébként Rákoskeresztúr Városközpont > Őrs Vezér tér>
32 busz, leszáll: Béke tér
Így legalább megtudtam, hogy az említett főiskola a 1139 Frangepán u. 50-56 címen van
Köszi a válaszokat!
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy múlt hét hétfőn én is így mentem és HÁROM óra alatt értem be... Kissé elkéstem.A Jászberényi út teljesen bedugult...Normális esetben, nem csúcsidőben és akkor, mikor nem esik az eső,ez 1 órába telne...
A második válaszoló ötletét viszont ki fogom próbálni, de holnap egyelőre egy harmadik verzióval kísérletezek :)
Nem is olyan könnyű halászást tanítani, ha zavaros a víz,
márpedig a kerület elhagyása, vagy megközelítése csúcsidőben meglehetősen nehéz.
Ha közel vagy a vonathoz, akkor a legjobb alternatíva a Keleti pályaudvar, (kb. 15-20 perc) onnan 20E busz három megálló.
Több ötletem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!