HÉV? Eddig legalabb el lehetett mondani, hogy pontosak. Most egyik iranybol sem jonnek. Mi megg itt azunk szet, mert draga jo bkk kiadta az osszes varotermet gyrosbufenek -. - Az ernyo ala pedig bever az eso?
Használd a bkkinfo.hu oldalt, ott értesülhetsz a forgalmi zavarokról.
A várótermeket továbbra is a BKV üzemelteti, a BKK-nak semmi köze hozzá. De egyébként sem itt kell panaszkodni.
Ami a változáat illeti: lesz majd. Amint a helyi önkormányzatok a nagyvasúton látott egy-két jó példa nyomán kezelésükbe veszik az épületeket. A főváros ugyanis érdemben aligha fog költeni rájuk.
Hetente legalább egyszer kifogásolsz valamit a HÉV-vel kapcsolatban? ar elég unalmas, hogy mindig van valami bajod!
Ha az ernyö alá bever az esö, akkor használj esökabátot!
Nem kötelező elplvasni a kérdéseket, ha nem érdekelnek és komnmentelni sem. Titeket lehet, hogy a tiniszerelelm rovat érdekel, engem meg az nem. Ezért nem is írogatok ida, meg olvasgatok. Sépen görgessetek tovább ha nem érdekel.
Viszont engem érdekel, hogy mi a f. arkammal kell járnom ezért kérdezgetek. Ha nem tetszik ez van.
Szerintem egyik válaszoló sem a tiniszerelem kategóriában aktív, és nem is feltétlen az érdekli.
De te már hetek óta nyafogsz, hogy a HÉV miért nem jó. Ha nem tetszik, ne használd, nem kötelezö.
Millió másik ember is HÉVVEL jár, és nem cirkuszol naponta.
A HÉV tömegközlekedési eszköz és nem luxusjármü.
Az meg, hogy néha késik - mert nem túl gyakori - elöfordul, ezt be kell számítani, ha ezzel akarsz járni.
"Viszont engem érdekel, hogy mi a f. arkammal kell járnom ezért kérdezgetek."
Az elején még "kérdezgettél", de azóta a "kérdezgetésed" leszűkült annyiban hogy "HÉV?". És onnantól beindul a rinyálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!