Létezik olyan Magyarországon, hogy tömegközlekedés?
Nem értem a kérdést.
A legtöbb városban vannak helyi járatos buszok. Jó, például én Székesfehérvár szélén lakom, innen nem indul öt percenként metró, mint Budapesten, de van tömegközlekedés.
Vonattal, busszal minden kis telepeülésre el lehet jutni. Ez is tömegközlekedés.
Mi a kérdés?
A városokban mindenhol van tömegközlekedés.
Viszont a járatok követési ideje lényegesen több, mint Budapesten. Míg egy metró csúcsidőben 2-3 percenként jár és a buszok 5-10 percenként, addig vidéken van ahol a buszok csak óránként-kétóránként járnak menetrend szerint.
szolnokon kitűnő a tömegközlekedés igaz villamos metro nincs de a buszok ezrével mennek.
debrecenben szintén mennek a buszok de csak egy villamosvonal van. msot kezdték kiépíteni a másodikat.
Tiszteletben tartottam azokat a véleményeket, amelyek elégedettek településük tömegközlekedésével - Az évek során valószínűleg ehhez igazítottűk az életvitelüket is -, egyikhez sem fűztem kommentárt.
Kénytelen vagyok kategórikusan kijelenteni, hogy Magyarországon, nagyob sok település számára nem létezik tömgközlekedés.
Kedden temetésre KELLENE mennem Nagygyimótra (a pápai Repülőtér tőszomszédságában található község), de nem tudom megoldani.
Az első, Pápárl induló buszt 7:17, Budapestről aznap induló vonattal nem érem el, azt követően, egészen délután fél ötög nincs lehetőség.
A gyászolók nyilván megértenék, de örök szomorúság maradna bennük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!