Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszon maradt a pénztárcám....

Sowilo kérdése:

A buszon maradt a pénztárcám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2000ft volt benne, nem azt sajnálom, hanem hogy benne volt az összes iratom. Személyi, lakcím, diák, jogsi, taj, minden.

Mezőtúrról utaztam Törökszentmiklósra. Felhívtam a Mezőtúri, a Miklósi, és a Szolnoki buszpálya számát is, de egyiket sem vették fel. Sem most, sem két órával ez előtt.

Mit tegyek?

2015. szept. 29. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Menj be a forgalmi irodába mondjuk Törökszentmiklóson, háthat tudnak segíteni.

Általában jó fejek, mert átérzik a veszteséget :) Én pl Kecskeméten amint leszálltam a vonatról észrevettem, hogy nincs meg az iratos tokom. Forgalmista sráchoz odamentem, felhívta a kalauzt a vonaton, aki megnézte és megtalálta (szerencsére IC-vel mentem, meg tudtam mondani a kocsit és a széket), majd Kiskunfélegyházán átadta a visszafelé jövő vonat egyik kalauzának, akitől Kecskeméten visszakaptam. Kb fél óra volt az egész szerencsére.

Reméljük a nap végén a sofőr megtalálja, és visszajuttatja hozzád :)

2015. szept. 29. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írta.

+ ha nincs ott jelentsd a sünöknél és az okmányirodában,mielőtt valaki vesz a nevedben hitelre egy házat vagy kocsit.

2015. szept. 29. 18:33
 3/9 A kérdező kommentje:
A forgalmi iroda a buszpályaudvaron az a hely, ahol a bérletet lehet venni? Vagy mi az a forgalmi iroda? 5 órakor néztem, de be volt zárva.
2015. szept. 29. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azonnal rendőrség, mert hallottunk már olyant hogy valaki életében nem járt ausztriában, de még az egykori határon megállították, hogy nem mehet, keresik. (Valaki évekkel előtte megtalálta az elhagyott papírjait és ki tudja mit követett el.)

Ha van nyoma a bejelentésednek, akkor azzal később tisztára tudod mosni magad.

2015. szept. 29. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A forgalmi iroda az nem azonos a péntárral. A buszsofőröknél általában azonos a pihenőhelyiséggel, vasúton pedig az a hely, ahonnan az állomas vagy esetleg vonalszakasz forgalmát irányítják. Ezeken a helyeken tudnak a legkönnyebben kapcsolatba lépni a környékbeli munkatársakkal, így érdemes mindig ezeknél kezdeni.
2015. szept. 29. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Plusz érdemes a Volán/valamiKK talált tárgyak osztályát is felhívni.
2015. szept. 29. 22:05
 7/9 anonim válasza:
100%
OFF: Én egyszer egy kenyérpirítót hagytam fent :D
2015. szept. 30. 17:16
 8/9 anonim válasza:
100%
Ha szerencséd van leadják a csomagmegőrzőben, de az kellett volna legyen az első dolgod, hogy értesíted a rendőrséget, és ha bankkártyád benne marad minél hamarabb tiltsd le!
2015. szept. 30. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm egyszer a telefonját hagyta a buszon,ami Kaposvártól-Pestre ment,felhívta a volánt,azután a sofőrt,s kisebb értetlenséget leszámítva,másnap a sofőr postán visszaküldte a telefont Siófokra,szerencse,hogy meglett,persze a sofőr kapott egy üveg bort hálául.
2015. szept. 30. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!