Latott mar valaki az eleteben . T a vasuti sineken?
A természet teszi a dolgát, jön az eső, meg amúgy is 1-2 hét alatt lebomlik...
Amúgy ha nagyon szhaart szeretnél a sínek között látni, javaslom most menj a Keletibe, a csarnok vágányai tele van szhaarva, a sok migráns nem igazán foglalkozik a ne kakálj a vágányok közé szabállyal. Pár napja láttam, ahogy egy mellényes takarító lapáttal zsákba szedte fel a matériát, olyan büdös volt mint állat. Utána meg ilyen uszodaszagú löttyel (hypós cucc) locsolták a vágány közét.
"Mindenki utazott mar a regi szovjet vasuti kocsikkal"
Magyarországon nem közlekednek szovjet vasúti kocsik.
Vasútállomáson, ha valaki használja a WC-t nyomot hagyhat maga után. A nyílt pályát biztosan nem takarítják emiatt, de ha belegondolsz a vonat a pályaállapottól függően megy 30-100 km/h-s sebességgel, így nyilván nem egy ponton kerül ki a szerelvényből a végtermék.
A kutyaszar sem marad örökké az úton...
Egyszer egy másfél órás biciklizés után brutálisan rámjött a fosás. Nem tudom, minek volt köszönhető (a mozgás miatt volt vélhetően), de választhattam: vagy fölfestek egy egész atlaszt a nadrágom hátuljára, vagy a síneket leszek kénytelen megajándékozni, a többit majd elintézi az eső. Utóbbit választottam, ha már pont útba esett az állomás. Kénytelen voltam az álló vonaton kiengedni a nemtudommit (sárga löttyöt, talán epe lehetett), egészen korrektül ott is maradt egy hétig. De még így is szerencsém volt, mert ha kisétáltam volna a FLIRT-ig, akkor egyrészt elindult volna 3 percen belül, másrészt ugyanúgy átdizájnoltam volna a ruháimat. Ja, végül nem esett az eső jó pár hétig.
Utólag elolvasva ez kissé túlzottan is részletes lett, de ettől függetlenül ez is jól szemlélteti szerintem, hogy egyáltalán nem ártana az országban nyilvános WC-ket fenntartani, amikből a vasút- és buszállomásokon kívül jóformán sehol nem találni egyet se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!