A Borsod Volán meg büntetett, mert érvénytelen bérlettel utaztam. mit tegyek?
(Pont aznap járt le a bérletem és nem vettem észre) Tehát 2015.01.12.-én meg büntettek 8ezer valamennyire.. rá 1 hónapra kijött 16 ezer forint én ezt végképp nem tudtam ki fizetni, mert iskolába jártam és nem volt annyi pénzem... nem tudtam mit csinálni. Most pedig 2015.09.07-én kaptam az EOS KSI-től egy levelet amin az áll, hogy "A Borsod Volán Kft. az önnel szembeni fennálló követelést az EOS KSI Kft-t bízta meg. Figyelmeztetjük, hogy a követelés behajtására minden intézkedést elkövetünk" bla bla bla..
És5 napon belül be kell fizetem 14312Ft-ot. Na ezt most nem értem. Ha lejött egyszer 16 ezer most miért csak 12 ezret kell fizetnem? Mit tehetnek?
jobban jársz, ha fizetsz, mert ha megjelenik a bírósági határozattal a végrehajtó, bemennek, és foglalnak. És ránéz a végrehajtó bácsi a százezres LED tévére, azt mondja, ez 16 ezer, és viszi, te meg kamillázhatasz. Márpedig, ha már követeléskezelőnél van a dolog, akkor abból végrehajtás lesz, és az sincs ingyen. Így lesz a 12 ezes bírságból 150 ezres végrehajtási/követeléskezelési kötlség, és azt is te állod.
Tapasztalat: legközelebb, ha meg akarnak b..szni a buszon, nyúlcipő. Ne arcoskodj az ellenőrrel, pláne ne üsd meg, mert azt csak a védett etnikumnak szabad, neked nem, közfeladatot ellátó személy orrbagyűréséért te börtönbe kerülsz, mert ilyenkor pillanatok alatt előkerül a rendőr, ez nem migránshelyzet, hogy tilos intézkedniük. Finoman szóval kell tartani az ellenőr bácsit, finoman tendálni a kijárat felé, és a busz megállásakor futás!
Várjál még, tovább fog csökkenni.
Muhaha.
"Célunk, hogy minden egyes szituációra megtaláljuk a megfelelő megoldást. Tudjuk, hogy esetenként nehézségekbe ütközik a teljes összeg azonnali kifizetése, ezért nyitottak vagyunk az Ön javaslataira. Próbálunk olyan megoldást találni, amely figyelembe veszi az Ön egyedi helyzetét, valamint ügyfelünk arra irányuló kívánságát, hogy az adósság a lehető leggyorsabban kiegyenlítésre kerüljön.
Tehát elemezzük a kintlévőség kiváltásának összes lehetséges módját, és egyénre szabott fizetési lehetőségeket kínálunk. Továbbá, természetesen, tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatainak és az Ön által számunkra átadott információk bizalmas jellegét."
Hát talán húzd ki a fejed a s3ggedből és emeld meg a telefont. Kérsz egy részletfizetést és gyanítom belemennek.
Első lépésben írd egybe, hogy megbüntettek! Utzána azt is írd egybe, hogy kifizetni!
Harmadszor: fizess, mást nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!