Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ennek a sok menekültnek...

Ennek a sok menekültnek mindnek volt tisztességesen menetjegy és helyjegyük?

Figyelt kérdés

Ük ugyan úgy vettek pótjegyet a railjetre, vagy hogy utaztak ezek ennyien?

Vagy csak úgy fel csődültek és jólvan akiknek meg volt helyjegyük örüljenek hogy felfértek?

Előreláthatólag nekem is utazni kellesz a napokba milyen állapotok várhatóak?

Mert én felrúgom az összeset ha helyemen ülnek majd.

2015. aug. 31. 23:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Úgy látom a többség azért megért köszönöm a válaszokat igaz az enyémek közül egy valahol elveszett.

Amugy csak Győrig mennék, de amíg nem volt ez az egész helyzet addig a Jetivel akartam menni sosem ültem még rajta, de ezt miattuk én engedjek hát persze logikus.. Inkább megyek a sima Soproni/Szombathelyi IC-vel mert végén még majd nem férek fel.

2015. szept. 1. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Igaz nehéz helyzetben vannak, de az azért már több a soknál, hogy a magyart bezzeg megbüntetik, a menekültekre meg már nézni se szabad! És amúgy igazad van, ha valaki a helyeden ül akkor küld el onnan! (velem is volt olyan, hogy railjet-el utaztam Bp. -től Münchenig. Volt helyjegyem valaki a helyemen ült, és alig tudtam onnan elküldeni, mert olyanokat mondott, hogy nincsen pénze rá... amit kicsit sajnálok, de akkor ne railjet-tel menjen, meg amugy is... Münchenig a legolcsóbb jegy 30 helyjeggyel. Amúgy csak valami 15 EURÓ lenne vagy ilyesmi. És azért, ha kiadok 9000 forintot helyjegyért, akkor azért mégis, hagy üljek már a helyemen! Mert akik megveszik a helyjegyet, akkor azokat engedjék már oda!) Amugy meg igazad van, sokkal hamarabb kijutsz Győrbe, ha egy GYSEV IC-vel mész, azon legalább nincs annyi menekült, mint az RJ-n. Mind ezektől eltekintve jó utazást neked, remélem nem lesz sok gondod vele! :)
2015. szept. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!