Mennyibe kerülne, Kecskeméttől Budapestig az utazás autóbusszal?
Figyelt kérdés
Átszállás nélkül.2015. aug. 21. 20:15
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
990Ft de en Kecskemétrol inkabb vonattal mennék sokkal kényelmesebb, keves busz indul helyböl es mire kecsóra ér alig van hely.
3/5 anonim válasza:
Elnézést, de a kérdező nem írta, hogy 50%-os kedvezménnyel – vagy bármilyen kedvezménnyel – utazna.
990 Ft az 50% kedvezményű jegy, azokon a járatokon, melyekre kiegészítő jegyet is kell váltani.
A távolság, járattól függően, 80,1 km és 84,5 km között van. A teljesárú jegy (80,1 és 90 km közötti távra) 1680 Ft. Azokon a járatokon, amelyekre kiegészítő jegy is kell (!-jellel jelölik az internetes menetrendben), annak ára, erre a távolságra, 150 Ft.
Tehát, kedvezmény nélkül, járattól függően, 1680 Ft, vagy 1830 Ft a jegyár.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Teljes jeggyel mennék,tehát egész jeggyel,gondoltam,hogy ilyen 2000 ft körül lesz az út.Vonatozni nem szeretek.Ezért gondoltam a buszra.
2015. aug. 23. 10:12
5/5 anonim válasza:
A második vagyok igen tényleg a 50% jegyet írtam mivel a kérdező nem írta milyen jegyet szeretne én meg hirtelen ezt tudtam mivel 50% jegyet váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!