Neten hol tudom megnézni hogy a busz a pályaudvarrol melyik kocsiállásról indul?
Sehol.
De miért kell ennyire felkészülni egy utazásra? És ha valamiért aznap nem az 1-es hanem a 2-esről indul, mert megcserélték, akkor csak várnád ott a buszt feleslegesen? Szerintem többre mész ha leszállsz és helyben megkérdezed.
Tudom tudom biztos kevés idő lesz átszállni, de másnak is. És nem maradnak ezrével emberek a buszpályaudvarokon, ergo megvárják az átszállókat.
1-es, ez egy statikus információ, a magyar buszközlekedésben nem túl gyakori az induló kocsiállások variálása. Előfordul, de olyankor tapasztalataim szerint igenis igyekeznek ezt helyben az utasok tudomására hozni és tipikusan a nagyobb utasforgalmú időszakokban fordul elő, amikor egy-egy járatot meg kell duplázni (ún. másodrészt indítanak) és az elfoglalja a helyet egy menetrend szerint induló elől.
Szóval a 21. században nem volna ördögtől való ezeket az amúgy is számítógéppel készülő és ott tárolt adatokat nyilvánosságra hozni. De nem teszik, mert ha van is erre kapacitás, nincs, aki ellenőrizze: megtörtént-e a közzététel.
Ezért, kedves kérdező, jelenleg nem tudsz kocsiállás-információkra keresni a neten. De helyben a váróteremnél van összesített indulási jegyzék, az segít.
Az induló kocsi-állások nem szerepelnek menetrendekben, az autóbuszállomások tájékoztató tábláin láthatók, illetve, az információs szolgálatnál kérdezhető meg.
Indulás előtt, többször is, hangosan beszélő is szokott tájékoztatást adni.
Telefonon is megkérdezheti az információnál: Kecskemét, autóbusz-állomás, Noszlopy Gáspár park 1. (76) 321-777. Előfordul, de nem jellemző, hogy más állásból indul a busz.
Forrás: [link]
(Sajnos, azt, hogy milyen napokon és mettől-meddig van szogálat, azt nem adták meg. Sem itt, sem a jegy- és bérletpénztáraknál.)
Köszönöm a válaszokat főleg a 2.és 3.válaszolonak
a problémám csak az h egyszerre indul két busz is ugyan oda :/
nem tudjátok véletlen h Kecskeméten honnan szokott indulni Budapestre busz?
Köszi mindenkinek :)
Amugy sikerrel jártam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!