Hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni Kőbány-Kispest vasútállomástól Kelenföld vasútállomásra tömegközlekedéssel?
Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 19:29
1/10 anonim válasza:
3-as+4-es metró vagy pedig ha szerencséd van, akkor megy arra vonat.
Ha sietsz, nem tudom melyik a megbízhatóbb, talán a metrók kicsit jobban.
Én múltkor lekéstem a Balatoni vonatomat csupán azért, mert vonatbérletem miatt inkább sajnáltam a 350-et a vonaljegyre. A vonat viszont durván 10 perc késéssel indult el(egyébként 10-12 perc a menetidő vonattal)...pedig fél órám simán lett volna metróval átmenni.
2/10 anonim válasza:
Az S36 és G43 vonatok kb. 15 perc alatt átvisznek. Munkanapokon :27 :57 perckor indulnak. Hétvégén nem tudom, szerintem csak az egyik indulás van akkor. Mindenesetre 20 percet érdemes maximum várni, máskülönben az M3-M4 metrókkal juthatsz el oda hamarabb.
3/10 anonim válasza:
Légvonalban tuti a legegyszerűbb. :D
4/10 anonim válasza:
Természetesen a Kálvin téren kell átszállni (a 3-as metró végén utazva esik sokkal közelebb az összeköttetés.)
Amúgy én is a vonatot választanám.
5/10 anonim válasza:
Kifelejtettem, hogy metrók közötti átszálláskor nem kell másik vonaljegyet kezelni.
6/10 anonim válasza:
A vonat a legjobb ilyenkor nyáron. Ugyanis míg a metró egy izzasztókamra, addig a vonat garantáltan légkondis Flirt. Ez nem ilyen tessék-lássék légkondi, mint a buszokon, hanem csont hideg van bent, ma is tapasztaltam. A vonat menetideje csak 15 perc, az indulás sűrűsége is elfogadható (félóránként) Tehát én a helyedben vonattal mennék Kökiről Kelenföldre.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2015. aug. 12. 11:54
8/10 A kérdező kommentje:
Elviekben 10.50-re ér be a vonat Kőbánya-Kispestre, és onnan a következő vonat Kelenföldre 10.57-kor indul, a 11:27-es pedig már nem érne oda időben..Szóval valószínű, hogy metró lesz a választás. A metrók közötti átszállásnál miért nem kell másik vonaljegy? Nálunk (Szegeden) nincs ilyen a buszokon/villamosokon/trolikon.
2015. aug. 12. 12:05
9/10 anonim válasza:
Nálunk sem volt ilyen. Valamikor 2006 táján törölték el az a metrók közti átszálláskori jegyérvényesítési kötelezettséget. Az oka az lehet, hogy még átszállással sem teszel meg akkora távot, mint amekkorát 1 jeggyel megtehetnél, ha a 3-as metró teljes vonalán utaznál (17 km) Tehát ha Kökiről mész Kelenföldre, az rövidebb mint Újpestig, ha Örsre mész, az is, ha a Mexikói útra, az is. Lényeg, hogy most már ha akarnál se tudnál lyukasztani, mert az átszálló folyosón (Deák tér) leszerelték a jegylyukasztókat. A Kálvin téren meg már fel sem szerelték.
10/10 anonim válasza:
Jajj, a szegedi vonat. Azzal garantáltan le fogod késni a :57-s indulást mert 10 perc késést mindig összeszed mire felér, a kelenföldre indukló vonat meg sose várja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!