Egy 15 eves embert felengednek egyedul a vonatra?
Figyelt kérdés
Es ha igen vannak feltetelei?2015. aug. 10. 18:53
1/10 anonim válasza:
Persze
Az a feltétele hogy legyen jegyed..
2/10 anonim válasza:
Igazából jegy nélkül is felengedik. Csak megbüntetik.
3/10 anonim válasza:
Úr Isten ember, te eddig hol éltél? :D
4/10 anonim válasza:
Nézzük fordítva a kérdést. Ha van jegye, akkor milyen alapon tagadják meg a felszállást, illetve milyen alapon szállítják le?
5/10 anonim válasza:
Ha annyira fiatalnak látszol, maximum kalauz megkérdi mi járatban, ennyi.
Ilyet már láttam, hogy kisgyereket ( Bár kb. 7-8 éves lehetett csak, nem 15 ) kalauz megkérdezett, kivel utazik, vagy miért.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom :) csak anyam mindig mondja hogy de leszallitanak engem 15 evesen egyedul.. hiaba mondom hogy nem :D
2015. aug. 11. 22:13
7/10 anonim válasza:
15 évesen már mindenkit simán felengednek, sokan járnak más városba iskolába (sok településen nincs középiskola), úgyhogy ebből nincs probléma, ha belföldön utazol. Ha külföldre mész, akkor kell papír a szüleidtől, hogy elengednek egyedül külföldre. Belföldön elvileg 6 éves kor felett lehet egyedül utazni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. aug. 13. 17:13
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj, én is 15 éves vagyok, és 2600km-es Balkáni körutazáson voltam egyedul, mert senkit nem érdekelt rajtam ívül a lepusztultság:D
Úgyhogy azt hiszem tanúsíthatom, hogy igen, Pláne Debrecenbe tanulok, Budapesten dolgozok+lakok hétvégén 442 km/hét+több száz migráns:D
Azért Ennyire e legyél lemaradva, nem is tudok olyan országot ahol 18+-os a vonatok... 😉
10/10 anonim válasza:
És igen a jegy és az utazási feltétleke betartása a felvétel... Magyarországon magyar jegy a Balkánon meg Balkan-felxipass :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!