Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Meddig érvényes egy BKK...

Meddig érvényes egy BKK buszjegy? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy régi narancssárga 420 Ft átszállójegyem és nem tudom hogy még érvényes e.

2015. aug. 7. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig csak az adott év jegye az érvényes.
2015. aug. 7. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Első tévedett, a következo áremelésig érvényesek a jegyek. A narancsok közül már egyik sem ervényes.
2015. aug. 7. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Következő áremelés + 1 évig érvényesek a jegyek.
2015. aug. 8. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, van egy csomó 2013-as jegyem ami ugyanannyiba került mint most (10-es tömb), mégsem fogadják el. Akkor honnan tudom mikor volt áremelés?
2015. aug. 13. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A 2013-as jegyek még érvényesek. Ki és hol nem fogadta el? Ez esetben ő nem tudta jól, ha emiatt pótdíjazna az ellenőr, panaszt kell tenni a BKK-nál.
2015. aug. 14. 06:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt egy közlemény 2014 elején ha jól tudom, amikor beviheted a korábbi jegyeid és beváltották újra. Na most mivel én erről akkor nem tudtam, ezt nem tettem meg. Azokat nem is fogadják el. Eddig abban a hitben éltem, hogy ezt minden év elején megcsinálják azóta.
2015. aug. 14. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!