Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan jussak el Fonyódligetre...

Hogyan jussak el Fonyódligetre? Többi lent

Figyelt kérdés
Busszal szeretnék Kalocsáról Fonyódligetre.De neten úgy van a volánnál hogy a legkorábbi indul Egerbe és onnan Balaton de az nagy kerülő.Valaki tudna járatot írni??augusztus 5.-ére 15:00 kell ott lenni! SOS!

2015. aug. 2. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Kalocsa > busz >Népliget > Vonat > Fonyódliget
2015. aug. 2. 00:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, Eger felé elég nagy hülyeség lenne, már csak azért is, mert Egerből nincs közvetlen járat a Balatonra. Nézd meg mégegyszer a Volán menetrendi keresőjét! Nekem kiadott egy olyat, hogy egy Baja-Budapest járattal Soltig, onnan meg a Kecskemét-Fonyód járattal, merthogy ilyen is van.

Bár ez nem áll meg Fonyódligeten, csak Fonyódon, és előtte Balatonbogláron, ezért Bboglárról egy másik helyközi busszal, vagy vonattal tudsz átmenni Fonyódligetre, vagy Fonyódról vissza szintén vonattal vagy busszal. Esetleg vissza is sétálhatsz Fonyódról - 10:45-től 15:00-ig van rá bőven idő -, de lehetőleg ne a főút mellett, hanem a vasút part felőli oldalán lévő kisebb, belterületi jellegű úton. (Fürdő u. - Endresz Gy. u.)

2015. aug. 2. 05:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Rájöttem, mit hibázhattál el! Bizonyára "Balaton"-t írtál be a keresőbe, és van egy olyan falu heves megyében, így jön képbe Eger. :)

2015. aug. 2. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!