Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK nem tervezi a 6-os hév...

A BKK nem tervezi a 6-os hév felújítását?

Figyelt kérdés

2015. aug. 1. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Tervezni biztosan tervezi, szerintem egyszerűen nincs pénz egy komolyabb, egész vonalat érintő felújításra.
2015. aug. 1. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem jövedelmező volna kezdeni valamit a HÉV-ekkel.

A csepelit és a ráckeveit összekötni első körben, lehetőleg beljebb vinni (de legalább összekötni).

Megfelelő új szerelvényeket vásárolni rá.

Felújítani a vonalakat mindenestül. Én örömmel látnám, ha úgy újítanák fel, hogy magasabb sebességre legyen képes, persze ahol lehet. Pl. nem ott, ahol nincs elválasztva eléggé a közúttól, akár járdától és nem is lehetséges, vagy ahol nem lehetne kiegyeseníteni, mert házakat kellene bontani.

Továbbá én még a MÁV-nál és a BKK egyes járatain meglevő zónázó rendszerrel kísérleteznék a HÉV-vonalakon is, hogy aki például Dunaharasztiból jön be, gyorsabban beérjen.

Vizsgálnám, a csepeli HÉV-et hogyan lehetne esetleg dél felé hosszabbítani.

Versenyképesebb szolgáltatás, több utas lenne a végeredmény.

Első körben viszont legalábbis felújítás, ne legyen sebességkorlátozás, magasabb lehetséges pályasebesség és elgondolkozni, milyen új jármű legyen.

2015. aug. 1. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tervbe volt véve a vonal felújítása és földalatti bevezetési az Astoriáig, de Tarlós egy másik projektet választott.
2015. aug. 1. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Tarlós??? Ilyen kèrdésekben súlytalan figura, az ekkora méretű uniós projektekről kormányszinten döntenek.

Az 5-ös metró első szakasza egy tervezés alatt álló projekt, ennek része lenne a H6 felújítása. Átfogó felújítás márpedig nem lesz addig, amíg el nem dől: mikor és milyen feltételekkel épülhet az M5 metró

2015. aug. 2. 01:47
 5/5 anonim ***** válasza:
29%
Egyelőre a négyest kéne normálisan megcsinálni, és meghosszabbítani mindkét végén, aztán majd ráérünk utána gondolkozni az ötösön...
2015. aug. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!