Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ingyenes a Miskolci ZOO járat?

Ingyenes a Miskolci ZOO járat?

Figyelt kérdés
Neten akármit írtam be,nem írták,hogy ingyenes vagy bérlet/jegy kell-e. Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 25. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ingyenes ugyanúgy kell rá menetjegy és/ vagy bérlet, csak annyi hogy ezt a járatot előzetesen 30 percell előtte meg kell rendelni vagy indulás előtt Felső-Majláthon szólni.
2015. júl. 25. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt tudom,hogy előtte szólni kell. Csak villamos bérletem van és feleslegesnek tartom arra az egy megállóra akkor,hogy jegyet vegyünk,hiába csak 300 Ft.
2015. júl. 25. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen egy megálló? Annál azért hosszabb az a vonal. Természetesen gyalog is megtehető az a tàv, de van, akinek tuti megéri azt a 300 Ft-ot.
2015. júl. 26. 07:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert abban a megállóban áll meg ahol kéred. Mi meg csak a vadasparknál állnánk meg,azért egy megálló. :) Hát annak megéri akinek 50 méter is csavargás.
2015. júl. 27. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!