Help! Nyugati pályaudvar - MÁV kórház Hogyan jutok el leghamarabb?
Valaki leírná nekem hogyan jutok el a leghamarabb a Nyugati P.u tól a MÁV kórházba a leghamarabb?? max 15p alatt?
gyalog kb mennyi idő??
fontos,holnap mennék!!
Nyilván a google menetrend figyelembe veszi az éppen aktuális forgalmi helyzetet is, nem gondolod?? Mellesleg kisétálni a Nyugatiból (cuccokkal), elmenni a Podmaniczky megállóig, megvárni a trolit (mivel nem félpercenként jár), megérkezni...
Azért negyed órát igenis rá kell szánni! Nem az üres úton számított nettó utazási idővel szokás azért kalkulálni, kedves Második...
kedves elso valaszolo..kicsit finomabban is valaszolhattal volna...dehat :) egyebkent meg a masik ok ez volt amiert nem kerestem az utvonaltervet...hiszen az folyamatosan frissitik
a lenyeg hogy fel 9re van fent a vonatom es legkesobb 9re szeretnek a MÁV korhazban lenni,mert igy is 1 oras kesessel fogok erkezni,amit sikerult lebeszelni az aszisztenssel
tehat akkor csak trolli? vagy mennyek metroval hosok tereig? vagy mit tanacsoltok nekem? legrobidebb
Csak mert nem azt írtam hogy menjek ( mivel ugrál a telefonom billentyűzete) nem kell fikázva adni a választ!
Egyébként meg azt hittem hogy értelmes választ kapok,de hát nem is tudom mire számoltam! Kár volt feltennem a kérdést! De azért én köszönöm! : )))
Szerintem már rögtön teljesen értelmes választ kaptál: szállj fel a trolira, és meNJ vele a kórházig.
Ennél többet mégis, mit akarsz? Küldjünk idegenvezetőt?
Én olyat nem mondtam hogy nem volt elég a válasz,vagy épp megfelelő! : )))
csak szebb stílusban is lehetett volna rá reagálni!
Köszi,nem kérek idegen vezetőt, a vicceidet tarsd meg magadnak,kis humorzsák! :)
" egyebkent meg a masik ok ez volt amiert nem kerestem az utvonaltervet...hiszen az folyamatosan frissitik "
ez a lényege. hogy folyamatosan friss információk vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!