MOL Bubi biciklivel szeretnék elmenni a Corvin sétánytól Pestszentlőrincig és vissza, vagy olyan messzire nem lehet elvinni a bicajt? Van valami határ, hogy milyen távolságig használhatom?
Addig, ahol van dokkolóállomás.
Elviheted, de túl fogod lépni a 30 percet, és utána túlhasználati díjat számolnak fel. Lehet jobban jársz saját biciklivel, vagy ha csak egyszer akarsz ilyet, akkor szabványos biciklibérléssel.
"Olyan drága a BUBI, hogy ha a bérlet árát és a túlóra után számlázott pénzt összeadod, akkor abból kijön egy saját bicikli."
Ez rendeltetés szerű használatnál nem igaz. Az éves bérlet 12 000 ft-ba kerül, ha télen nem biciklizel még ennél is olcsóbban kijösz. Én napi szinten használom az indulás óta, és még sosem futottam ki a bérlethez járó 5 000 ft-os keretből, és már évek óta csak halmozódik. (Mostmár 13 000 ft-nyi keretem van túlhasználatra, ennyi túlhasználat még nem kerül nekem semmibe az éves bérlet díján felül). A Bubi arra való, hogy átbiciklizel az egyik gyűjtőállomástól a másikhoz, és ott lerakod. Szóval a tömegközlekedést jól kiegészíti ameddig vannak gyűjtőállomások. (Amúgy évről évre épülnek az új gyűjtőállomások, idén már eléri az ígéretek szerint a kezdeti dupláját a gyűjtőállomások száma). Én 12 000 ft-nál többet költöttem évente a biciklimre, (amíg volt saját), most viszont a szervíz díjakat a BKK állja (meg a szervizelésre sem kell időt pazarolnom.)
#6-os vagyok
Tehát nekem ingyen lenne egy-két ilyen út. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!