Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Online vonatjegyvásárlás? Hogyan?

Online vonatjegyvásárlás? Hogyan?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon állítólag lehet, de (szerintem ősrégi a rendszer).

No szóval az van, hogy A pontból B pontba mennék, C pontot érintve, ami jelen esetben Budapest Keleti pu.

Először beírtam, hogy A-ból C-be, majd B-be. ki is jött ami jó is lenne.

De ha beírom, hogy A-ból B-be, akkor már az a menetrend, amit az első pontban kinéztem, nincs a lehetőségek között. Ez hogy lehet?

Vegyek két jegyet? Jobb lenne, ha csak egyet kellene.

Továbbá, lehet retúr jegyet is venni?

Mert az oldalon úgy láttam, hogy csak külön lehet.

Mi az igazság?

Akinek volt ezzel tapasztalata, kérem ossza meg.

Köszönöm.

2015. júl. 11. 16:57
 1/3 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, hogyha Budapesten lekésem a B pontba készülő vonatot? Mehetek, egy másikkal, arra is érvényes a jegy?
2015. júl. 11. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor kattints az X pontra majd nyomd meg a Z gombot. Az Y ablakban add meg az S-t majd nyomd meg újra a Z-t. Ezután az X-et megnyomva fizesd ki a jegyet.

Ha konkrétabb válaszra vágysz konkrétabb kérdést kérünk, mert ezzel nem lehet mit kezdeni, megnezni.

2015. júl. 11. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:

C=Budapest, ACB az útvonal, rákeresett AC-re, utána CB-re, majd végül AB-re. Az első és második keresésből kijött egy szimpatikus útvonal, de a legutolsó keresés már nem adta ki azt - márpedig így két jegyet kellene vennie egy helyett.

Kérdező: írd be érintett pontnak Budapestet, hàtha az módosítja a találati listát. De ha nem, akkor a találati listán belül a vonatszámnál tudsz későbbi vagy korábbi csatlakozást kérni átszállásoknál.

Ezen kívül egy tranzakcióval több jegyet is megvehetsz, ha nem dobja ki egyben a kereső.

2015. júl. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!