Jack00 kérdése:
Mi a leggyorsabb út Rákospalota-újpest vasútállomás és Kőbánya-kispest között?
Figyelt kérdés
Legutóbb úgy mentem, hogy bementem busszal újpest központba, és végigmetróztam az M3 -on de majdnem 1 óra így az út. Vonattal esetleg gyorsabban el lehet jutni? Gondolom közvetlen vasútjárat nincs, de mondjuk egy nyugatinál való átszállással...2015. júl. 8. 12:01
1/6 anonim válasza:
2/6 Koplárovics Béci válasza:
Sokkal kevesebb, mint 1 óra nem lesz vonattal sem, bár elég sűrűn közlekednek vonatok Rákospalota-Újpest és a Nyugati között is (váci vonalak), és a Nyugati meg Köki között is (monori/ceglédi vonal, szegedi járatok).
3/6 anonim válasza:
S70, Z70, G70, S71 vagy G71 vonattal utazz Budapest-Nyugatiig. Ha ott van max. 10 percen belül csatlakozás, menj az S21, S50, Z50 vonatok bármelyikével Kőbánya-Kispestig. Ha épp nincs, akkor M3 metróval utazz.
(Most az S21 vonatok Budapest-Ócsa közt nem közlekednek, az kiesik.)
4/6 anonim válasza:
Bocs, Z70 nem jó, mert áthalad RpÚjpesten
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 8. 15:45
6/6 mofleee válasza:
Most van egy olyan vonat napi 1x oda vissza, H jegmadar, Balaton deli part - Szob, na ez megall Kőbanya felsőn, es Rakosp Újpesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!