Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan jutok el Budapestről...

Hogyan jutok el Budapestről Belényesre?

Figyelt kérdés

Pénteken megyek Romániába Padisra. Hogyan jutok el oda és mennyi pénzért? Google semmi normálisat nem adott ki rá.

Köszönöm

2015. júl. 7. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
waberers kamiont stoppolsz és ki mégy vele!
2015. júl. 7. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Pestrol Nagyvarad szerintem eleg egyszeru, hiszen n buszjarat letezik tovabba tobb vonat is...Varadrol pedig Belenyesre ahogy nezem eleg gyakran van kisbusz jarat(AutoGenn es BusTrans). Ezek menetrendjet megtalalod az autogari.ro oldalon( van magyar valtozata az oldalnak, de azt hiszem telepulesneveket romanul kell beirni. Oradea a Nagyvarad es Beius a belenyes).
2015. júl. 7. 16:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagy segítség volt
2015. júl. 7. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Nagyvárad-Belényes közötti vasúti menetrend:

[link]

2015. júl. 8. 22:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyváradra megyek busszal, 5:15-re érek be és 6:25-kor indul a vonatom tovább Belényesen keresztül Vasaskőfalvára. Elérem a vonatomat? sajnos sosem jártam még Romániában, nem tudom, hogy hol a vonat pályaudvar
2015. júl. 9. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg kell tudd, hogy hol tesz le a busz. Normal esetben barhol tesz le az ido elmeletileg elegendo lesz, hogy elerj a vonatallomasig, de a legjobb szerintem az lenne ha pont ott tenne le. Ha megtudod, hogy hol tesz le akkor esetleg adhatunk otleteket(varosi buszok es villamosok jarnak az allomasra, utobbiak eleg gyakran), hogy hogy juss el. Mondjuk legbiztosabb a taxi lesz.
2015. júl. 9. 21:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Sikerült, a TVS buszmegállónál tesz le.

[link]

Elméletileg az Oradea állomásnál szállok fel, de összezavarodtam hogy mikor is indulnak a vonatok..

2015. júl. 10. 03:47
 8/11 A kérdező kommentje:
stoppal fogok menni tovább, remélem nem leszek szervdonor..:D
2015. júl. 10. 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:
En rengeteget stoppoltam Nagyvaradrol/-ra es szerencsere egyszer sem volt problemam(mondjuk beszelek romanul).
2015. júl. 10. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
A vonatot NEM ajanlom, az ilyen helyi szemelyvonatok nagyon retek dolgok, tele vannak allatokat cipelo falusiakkal, orditozo ciganyokkal, budos van, harom emberbol ketto reszeg. Menj inkabb busszal vagy stoppal.
2015. júl. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!