Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megsértek-e ezzel vkit vagy...

Megsértek-e ezzel vkit vagy valamit?

Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni interneten 1 kitölthető tesztet a helyi tömegközlekedésről!(mi a véleményük róla,hogyan értékelné a menetrendet stb.) Azért kérdezem mert nemtudom, hogy ezzel sértek-e vmilyen törvényt vagy a céget? Járhat-e ez következményekkel, vagy esetleg megkeres a cég h mit képzelek! Szóval lehet e bármilyen bajom belőle? És szerintetek jó ötlet-e ez?
2010. márc. 3. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Csináld nyugodtan, bár nem tudom mit akarsz elérni vele...
2010. márc. 3. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Az egy hosszú történet, de kézbenfogható bizonyíték lehet majd!!
2010. márc. 3. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem ütközik törvénybe a közvélemény kutatásod mindaddig, míg nem kérsz a kitöltőtől személyes adatokat. Csak névtelenül lehet készíteni ilyeneket, természetesen a tartózkodási helye (pl. város, falu neve) nem számít titkos adatnak, a statisztikához pedig nélkülözhetetlen!

Nem hinném, hogy bajod lenne belőle.....

2010. márc. 3. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak város kell (azt tudom, hisz a városom közlekedését akarom tesztelni) vagy város rész! Ha azt felteszem 3 kat.-ban h 0-18év, 19-60 év és 60-99 év.-> ez nem sértő ? mármint h bejelöltetném vele, ha akarja!
2010. márc. 3. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem azért ne írd bele a társaság nevét

a másik: a korcsoportjaid elég meggondolatlanok:

7-8éves kor alatt úgyse utazik senki egyedül, meg nem is tud írni-olvasni...

szóval lehetne 10-18,19-49,50-

akár

vagy 65- (nyugdíjasok)

2010. márc. 3. 23:51
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy rossz a korcsoport, az csak példa volt. Gondoltam a kicsikre!! :P :)
2010. márc. 4. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kötözködni szeretnék, de /ugyanis/ a kórházsk megközelíthetősége és egy TV híradó-beli falu kapcsán (Ahova semmilyen jármű nem jár) ismétlődött meg bennem a kérdés: 5 megye-jogú várost leszámítva Magyarországon létezik olyan, hogy tömegközlekedés?

Budapest XVI. kerülete - kertvárosias peremkerület -, 33.52 km2, lakossága 68.3 ezer fő

Reggel 5-től (átlagban) este 11-ig, 5-10 perc gyaloglás után, folyamatosan, legfeljebb 15-20 perc várakozással járműre (a HÉV, plusz 12, egész nap, 2 csúcsidőben közlekedő autóbusz érinti a kerületet) szállhat a polgár, hogy közvetlenül vagy 1-2 átszállással elérje a kerület bármelyik pontját. Pápa, korábbi Járási székhely 91.47 km2 (cca fele annyi lakosra), de az a város a nem ott lakóknak, akik, ha nincs gépkocsijuk, olyan gyalogos város. A sorszámozás alapján 24 különböző viszonylatot különböztethetünk meg, de a legtöbbje csak naponta - vagy csak munkanapokon - egyszer induló céljárat. Egy órán belüli sűrüséggel közlekedő viszonylat hyakorlatilag nincs. Az autóbuszok indulása inkább a Budapestről vagy Cell felől érkező vonatokhoz vagy a még meglévő, tradicionális munkáltatókhoz, munkahelyekhez igazofik. Ott nem lehet egy XVI. kerületi "TOUR"-t reprodukálni, egyes pontjai több, mint egy órai gyaloglás után érhetők el. Ez tömegközlekedés?????

2010. márc. 5. 17:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Nos én is a rossz (NAGYON) tömegközlekedés miatt akarok ilyet készíteni!!! Legyen majd egy benyújtható bizonyíték!! Megveszem a bérletet , de soha nem jön busz, akkor amikorra ki van írva!(és ez nem 1-2 v. 5 perc késés hanem 10-15)Nos és a kiszámíthatatlanság!

Nálunk olyan a menetrend több busznál is mintha az csak mutatóban volna, hogy csak úgy szimplán vna!

2010. márc. 5. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem titok, melyik településen szenveded el mindezt? Ha nem akarod elárulni, csak annyit írj meg, hogy melyik megye, ha annyit sem, a régiót (földrajzilag).
2010. márc. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!