Budapesten autóbuszon is lehet vonaljegyet vásárolni a sofőrnél?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyibe kerül?2015. jún. 29. 15:00
11/14 anonim válasza:
A Keletiben ha nyílegyenesen lefele mész a lépcsőn a vasúti pénztárakhoz, akkor kicsit tovább menve vannak az automaták, ahogy emlékszek.
12/14 anonim válasza:
"Ez viszont elegendő összeg egy egyetemistának ahhoz, hogy blicceljen. Előbb gondolkodj aztán okoskodj kérlek. Köszönöm. Te suttyó."
Te büdös bunkó paraszt. A sört is lopod a boltból, mert a heti 3 bebaszásod már 5000 forintba kerülne, és ezért elegendő indok ara, hogy lopjál?
Ha a boltban nem lopsz a BKVn miért? Mert egy paraszt vagy azért.
13/14 anonim válasza:
Ehhez a bliccelős témához annyit, hogy én úgy vagyok vele, hogy aki bliccel, az maradjon csendben és viselje el, ha megbüntetik. De azért erre felvágni... hát, erős. Nem mellesleg feltételezhetően ennek az 1400 forintnak a többszörösét költöd másra (a hétvégi, teljesen megszokott és rutinszerűen végzett lerészegedés is idetartozik). Én meg a hobbimra költök sokat, de én még jegy nélkül nem utaztam szerintem soha.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Honap sima ügy lesz a közlekedés!
2015. jún. 30. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!